Autumn
%
66

Autumn

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Autumn

Moeite met waar je nou Autumn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Autumn

Samenvatting

A young Kashmiri man sets out to escape to Pakistan and make sense of his brother's death, but he drifts aimlessly until finding his brother's camera.

Regisseur en acteurs

 • Aamir Bashir portrait

  Aamir Bashir

  director

 • Rayes Mohiuddin portrait

  Rayes Mohiuddin

  actor

 • Mudessir Ahmed Khan portrait

  Mudessir Ahmed Khan

  actor

 • Salma Ashai portrait

  Salma Ashai

  actor

 • Shamim Basharat portrait

  Shamim Basharat

  actor

 • Shahnawaz Bhat portrait

  Shahnawaz Bhat

  actor

 • Mohammad Amir Naji portrait

  Mohammad Amir Naji

  actor

Trailers

Autumn

Veel gehoord over Autumn en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Autumn heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Autumn streamen

Wil je Autumn, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Autumn zelfs gratis kijken.

Autumn downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Autumn ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Autumn er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Autumn torrent

Op zoek naar een torrent van Autumn? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Autumn te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Autumn trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Autumn. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.