Autumn
%
66

Autumn

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Autumn

Moeite met waar je nou Autumn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Autumn

Samenvatting

A young Kashmiri man sets out to escape to Pakistan and make sense of his brother's death, but he drifts aimlessly until finding his brother's camera.

Regisseur en acteurs

 • Aamir Bashir portrait

  Aamir Bashir

  director

 • Rayes Mohiuddin portrait

  Rayes Mohiuddin

  actor

 • Mudessir Ahmed Khan portrait

  Mudessir Ahmed Khan

  actor

 • Salma Ashai portrait

  Salma Ashai

  actor

 • Shamim Basharat portrait

  Shamim Basharat

  actor

 • Shahnawaz Bhat portrait

  Shahnawaz Bhat

  actor

 • Mohammad Amir Naji portrait

  Mohammad Amir Naji

  actor

Trailers

Autumn

Benieuwd naar Autumn? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Autumn kunt bekijken.

Autumn streamen

Wil je Autumn streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Autumn gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Autumn downloaden

movies als Autumn kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Autumn. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Autumn. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Autumn torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Autumn te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Autumn trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Autumn je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!