Autumn
%
66

Autumn

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Autumn

Moeite met waar je nou Autumn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Autumn

Samenvatting

A young Kashmiri man sets out to escape to Pakistan and make sense of his brother's death, but he drifts aimlessly until finding his brother's camera.

Regisseur en acteurs

 • Aamir Bashir portrait

  Aamir Bashir

  director

 • Rayes Mohiuddin portrait

  Rayes Mohiuddin

  actor

 • Mudessir Ahmed Khan portrait

  Mudessir Ahmed Khan

  actor

 • Salma Ashai portrait

  Salma Ashai

  actor

 • Shamim Basharat portrait

  Shamim Basharat

  actor

 • Shahnawaz Bhat portrait

  Shahnawaz Bhat

  actor

 • Mohammad Amir Naji portrait

  Mohammad Amir Naji

  actor

Trailers

Autumn

Op zoek naar Autumn? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Autumn streamen

Het streamen van movies als Autumn heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Autumn waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Autumn dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Autumn downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Autumn te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Autumn torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Autumn trailer

Weet je nog niet zeker of Autumn jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.