Autumn
%
66

Autumn

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Autumn

Moeite met waar je nou Autumn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Autumn

Samenvatting

A young Kashmiri man sets out to escape to Pakistan and make sense of his brother's death, but he drifts aimlessly until finding his brother's camera.

Regisseur en acteurs

 • Aamir Bashir portrait

  Aamir Bashir

  director

 • Rayes Mohiuddin portrait

  Rayes Mohiuddin

  actor

 • Mudessir Ahmed Khan portrait

  Mudessir Ahmed Khan

  actor

 • Salma Ashai portrait

  Salma Ashai

  actor

 • Shamim Basharat portrait

  Shamim Basharat

  actor

 • Shahnawaz Bhat portrait

  Shahnawaz Bhat

  actor

 • Mohammad Amir Naji portrait

  Mohammad Amir Naji

  actor

Trailers

Autumn

Wil je Autumn kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Autumn streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Autumn niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Autumn zelfs gratis bekijken.

Autumn downloaden

Wil je Autumn ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Autumn overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Autumn torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Autumn is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Autumn trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Autumn de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.