Ava
%
57

Ava

Bekijk de trailer

Kijk Ava

Moeite met waar je nou Ava moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De protagonist Ava, een 13 jarig meisje, krijgt tijdens haar vakantie te horen dat ze in korte termijn blind zal worden. Haar moeder doet alsof er niets aan de hand is. Samen met haar nieuwe vriend wil ze juist alles uit de zomer halen. Ava gaat op haar eigen manier met het nieuws om en sluit een innige vriendschap met een jonge, aantrekkelijke Spanjaard die zo zijn eigen problemen heeft. Samen met zijn hond ontvluchten ze op een gestolen motor het alledaagse leven met alle gevolgen van dien. De film, geschoten op 35 mm. toont het, soms letterlijke, gevecht van een rebelse adolescent tegen haar omgeving. Léa Mysius heeft als scenarist meerdere prijzen ontvangen en heeft meegeschreven aan het scenario van de openingsfilm Les fantômes d'Ismaël van het Festival de Cannes 2017. Daarnaast heeft ze op deze 70ste editie van het festival de Society of Dramatic Authors and Composers Prize gewonnen voor Ava.

Regisseur en acteurs

 • Léa Mysius portrait

  Léa Mysius

  Director

 • Noée Abita portrait

  Noée Abita

  Ava

 • Laure Calamy portait

  Laure Calamy

  Maud

 • Juan Cano portrait

  Juan Cano

  Juan

 • Tamara Cano portrait

  Tamara Cano

  Jessica

Trailers

Ava

Wil je Ava kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ava streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ava niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ava zelfs gratis bekijken.

Ava downloaden

Wil je Ava ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ava overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ava torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ava is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ava trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ava de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.