Ava
%
57

Ava

Bekijk de trailer

Kijk Ava

Moeite met waar je nou Ava moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De protagonist Ava, een 13 jarig meisje, krijgt tijdens haar vakantie te horen dat ze in korte termijn blind zal worden. Haar moeder doet alsof er niets aan de hand is. Samen met haar nieuwe vriend wil ze juist alles uit de zomer halen. Ava gaat op haar eigen manier met het nieuws om en sluit een innige vriendschap met een jonge, aantrekkelijke Spanjaard die zo zijn eigen problemen heeft. Samen met zijn hond ontvluchten ze op een gestolen motor het alledaagse leven met alle gevolgen van dien. De film, geschoten op 35 mm. toont het, soms letterlijke, gevecht van een rebelse adolescent tegen haar omgeving. Léa Mysius heeft als scenarist meerdere prijzen ontvangen en heeft meegeschreven aan het scenario van de openingsfilm Les fantômes d'Ismaël van het Festival de Cannes 2017. Daarnaast heeft ze op deze 70ste editie van het festival de Society of Dramatic Authors and Composers Prize gewonnen voor Ava.

Regisseur en acteurs

 • Léa Mysius portrait

  Léa Mysius

  Director

 • Noée Abita portrait

  Noée Abita

  Ava

 • Laure Calamy portait

  Laure Calamy

  Maud

 • Juan Cano portrait

  Juan Cano

  Juan

 • Tamara Cano portrait

  Tamara Cano

  Jessica

Trailers

Ava

Wil je Ava kijken? De movie van Léa Mysius uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ava op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ava met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ava downloaden

Het downloaden van Ava is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ava ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ava streamen

Het streamen van Ava heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ava online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ava kijkt. Ideaal!

Ava torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ava. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ava trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ava voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.