Ava
%
57

Ava

Bekijk de trailer

Kijk Ava

Moeite met waar je nou Ava moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De protagonist Ava, een 13 jarig meisje, krijgt tijdens haar vakantie te horen dat ze in korte termijn blind zal worden. Haar moeder doet alsof er niets aan de hand is. Samen met haar nieuwe vriend wil ze juist alles uit de zomer halen. Ava gaat op haar eigen manier met het nieuws om en sluit een innige vriendschap met een jonge, aantrekkelijke Spanjaard die zo zijn eigen problemen heeft. Samen met zijn hond ontvluchten ze op een gestolen motor het alledaagse leven met alle gevolgen van dien. De film, geschoten op 35 mm. toont het, soms letterlijke, gevecht van een rebelse adolescent tegen haar omgeving. Léa Mysius heeft als scenarist meerdere prijzen ontvangen en heeft meegeschreven aan het scenario van de openingsfilm Les fantômes d'Ismaël van het Festival de Cannes 2017. Daarnaast heeft ze op deze 70ste editie van het festival de Society of Dramatic Authors and Composers Prize gewonnen voor Ava.

Regisseur en acteurs

 • Léa Mysius portrait

  Léa Mysius

  Director

 • Noée Abita portrait

  Noée Abita

  Ava

 • Laure Calamy portait

  Laure Calamy

  Maud

 • Juan Cano portrait

  Juan Cano

  Juan

 • Tamara Cano portrait

  Tamara Cano

  Jessica

Trailers

Ava

Ava streamen

Ava streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ava downloaden

Zin om Ava te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ava te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ava torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ava makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ava trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ava jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.