Avenged Sevenfold: Live In the LBC
%
95

Avenged Sevenfold: Live In the LBC

Kijk Avenged Sevenfold: Live In the LBC

Moeite met waar je nou Avenged Sevenfold: Live In the LBC moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Live in the LBC & Diamonds in the Rough is the first live album and DVD package released on September 16, 2008 by Avenged Sevenfold from Warner Bros. Records. The live DVD features the band's April 10, 2008 hometown show at Long Beach Arena headlining the Rockstar Taste of Chaos tour, while the CD contains previously unreleased B-sides that were recorded during the making of Avenged Sevenfold, plus various covers, and other never-before-heard material. The DVD was directed by Core Entertainment's Rafa Alcantara, who also worked on the band's critically acclaimed 2007 road documentary All Excess. On August 15, 2008, a trailer was released by Avenged Sevenfold on their YouTube channel. On September 5, 2008, Avenged Sevenfold released the live version of "Seize the Day" from the DVD through their imeem account. "Unholy Confessions" and "Scream" were later streamed before the release as well.

Avenged Sevenfold: Live In the LBC

Zin om Avenged Sevenfold: Live In the LBC lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Avenged Sevenfold: Live In the LBC te bekijken voor je op een rijtje.

Avenged Sevenfold: Live In the LBC downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Avenged Sevenfold: Live In the LBC downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Avenged Sevenfold: Live In the LBC. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Avenged Sevenfold: Live In the LBC er ook in SD heel goed uit.

Avenged Sevenfold: Live In the LBC streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Avenged Sevenfold: Live In the LBC net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Avenged Sevenfold: Live In the LBC hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Avenged Sevenfold: Live In the LBC helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Avenged Sevenfold: Live In the LBC torrent

Denk je dat je om Avenged Sevenfold: Live In the LBC te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Avenged Sevenfold: Live In the LBC trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Avenged Sevenfold: Live In the LBC de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.