Avenged Sevenfold: Live In the LBC
%
95

Avenged Sevenfold: Live In the LBC

Kijk Avenged Sevenfold: Live In the LBC

Moeite met waar je nou Avenged Sevenfold: Live In the LBC moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Live in the LBC & Diamonds in the Rough is the first live album and DVD package released on September 16, 2008 by Avenged Sevenfold from Warner Bros. Records. The live DVD features the band's April 10, 2008 hometown show at Long Beach Arena headlining the Rockstar Taste of Chaos tour, while the CD contains previously unreleased B-sides that were recorded during the making of Avenged Sevenfold, plus various covers, and other never-before-heard material. The DVD was directed by Core Entertainment's Rafa Alcantara, who also worked on the band's critically acclaimed 2007 road documentary All Excess. On August 15, 2008, a trailer was released by Avenged Sevenfold on their YouTube channel. On September 5, 2008, Avenged Sevenfold released the live version of "Seize the Day" from the DVD through their imeem account. "Unholy Confessions" and "Scream" were later streamed before the release as well.

Avenged Sevenfold: Live In the LBC

Wil je Avenged Sevenfold: Live In the LBC kijken? De movie vanuit 2008 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Avenged Sevenfold: Live In the LBC op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Avenged Sevenfold: Live In the LBC met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Avenged Sevenfold: Live In the LBC downloaden

Het downloaden van Avenged Sevenfold: Live In the LBC is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Avenged Sevenfold: Live In the LBC ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Avenged Sevenfold: Live In the LBC streamen

Het streamen van Avenged Sevenfold: Live In the LBC heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Avenged Sevenfold: Live In the LBC online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Avenged Sevenfold: Live In the LBC kijkt. Ideaal!

Avenged Sevenfold: Live In the LBC torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Avenged Sevenfold: Live In the LBC. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Avenged Sevenfold: Live In the LBC trailer

Bekijk eerst even de trailer van Avenged Sevenfold: Live In the LBC voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.