Avengers: Age of Ultron
%
74

Avengers: Age of Ultron

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Avengers: Age of Ultron

Moeite met waar je nou Avengers: Age of Ultron moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Avengers: Age of Ultron

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Marvel Studios unleashes the next global phenomenon in the Marvel Cinematic Universe Marvel's Avengers: Age of Ultron. Good intentions wreak havoc when Tony Stark (Robert Downey Jr.) unwittingly creates Ultron (James Spader), a terrifying A.I. monster who vows to achieve "world peace" via mass extinction. Now, Iron Man, Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth) and The Hulk (Mark Ruffalo) alongside Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner) and Nick Fury (Samuel L. Jackson) must reassemble to defeat Ultron and save mankind…if they can! This action-packed adventure is a mind-blowing blast!

Regisseur en acteurs

 • Joss Whedon portrait

  Joss Whedon

  Director

 • Robert Downey Jr. portrait

  Robert Downey Jr.

  Actor

 • Chris Hemsworth portrait

  Chris Hemsworth

  Actor

 • Mark Ruffalo portrait

  Mark Ruffalo

  Actor

 • Chris Evans portrait

  Chris Evans

  Actor

 • Samuel L. Jackson portrait

  Samuel L. Jackson

  Actor

 • Jeremy Renner portrait

  Jeremy Renner

  Actor

 • Don Cheadle portrait

  Don Cheadle

  Actor

 • Aaron Taylor-Johnson portrait

  Aaron Taylor-Johnson

  Actor

 • Paul Bettany portrait

  Paul Bettany

  Actor

 • Stellan Skarsgård portrait

  Stellan Skarsgård

  Actor

 • Scarlett Johansson portrait

  Scarlett Johansson

  Actor

 • Elizabeth Olsen portrait

  Elizabeth Olsen

  Actor

 • Cobie Smulders portrait

  Cobie Smulders

  Actor

Trailers

Avengers: Age of Ultron

Wil je Avengers: Age of Ultron kijken? De movie van Joss Whedon uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Avengers: Age of Ultron op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Avengers: Age of Ultron met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Avengers: Age of Ultron downloaden

Het downloaden van Avengers: Age of Ultron is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Avengers: Age of Ultron ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Avengers: Age of Ultron streamen

Het streamen van Avengers: Age of Ultron heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Avengers: Age of Ultron online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Avengers: Age of Ultron kijkt. Ideaal!

Avengers: Age of Ultron torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Avengers: Age of Ultron. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Avengers: Age of Ultron trailer

Bekijk eerst even de trailer van Avengers: Age of Ultron voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.