Avengers Confidential: Black Widow& Punisher
%
58

Avengers Confidential: Black Widow& Punisher

Nu kijken

Kijk Avengers Confidential: Black Widow& Punisher

Moeite met waar je nou Avengers Confidential: Black Widow& Punisher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Avengers Confidential: Black Widow& Punisher

Samenvatting

When The Punisher takes out a black market weapons dealer with stolen S.H.I.E.L.D. tech, he inadvertently stumbles upon a much larger terror plot under investigation by Black Widow, agent of S.H.I.E.L.D. Detained by the clandestine law enforcement organization, Nick Fury offers the Punisher his freedom in exchange for one mission; To work with Black Widow and stop the terrorist group known as Leviathan.

Regisseur en acteurs

 • Kenichi Shimizu portrait

  Kenichi Shimizu

  Director

 • Miyuki Sawashiro portait

  Miyuki Sawashiro

  Natasha Romanoff / Black Widow (voice)

 • Tesshou Genda portait

  Tesshou Genda

  Frank Castle / The Punisher (voice)

 • Hideaki Tezuka portrait

  Hideaki Tezuka

  Nick Fury (voice)

 • Hiroki Touchi portait

  Hiroki Touchi

  Elihas Starr (voice)

 • Ryuuzaburou Ootomo portait

  Ryuuzaburou Ootomo

  Cain (voice)

 • Junko Minagawa portait

  Junko Minagawa

  Maria Hill (voice)

 • Daisuke Namikawa portait

  Daisuke Namikawa

  Amadeus Cho (voice)

 • Masashi Sugawara portait

  Masashi Sugawara

  Orion (voice)

 • Yuuichi Karasuma portrait

  Yuuichi Karasuma

  The Hulk (voice)

 • Hisashi Izumi portrait

  Hisashi Izumi

  Ren (voice)

 • Keiji Fujiwara portait

  Keiji Fujiwara

  Tony Stark / Iron Man (voice)

Avengers Confidential: Black Widow& Punisher

Wil je Avengers Confidential: Black Widow& Punisher kijken? De movie van Kenichi Shimizu uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Avengers Confidential: Black Widow& Punisher op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Avengers Confidential: Black Widow& Punisher met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Avengers Confidential: Black Widow& Punisher downloaden

Het downloaden van Avengers Confidential: Black Widow& Punisher is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Avengers Confidential: Black Widow& Punisher ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Avengers Confidential: Black Widow& Punisher streamen

Het streamen van Avengers Confidential: Black Widow& Punisher heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Avengers Confidential: Black Widow& Punisher online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Avengers Confidential: Black Widow& Punisher kijkt. Ideaal!

Avengers Confidential: Black Widow& Punisher torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Avengers Confidential: Black Widow& Punisher. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Avengers Confidential: Black Widow& Punisher trailer

Bekijk eerst even de trailer van Avengers Confidential: Black Widow& Punisher voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.