Avengers Grimm
%
27

Avengers Grimm

Kijk Avengers Grimm

Moeite met waar je nou Avengers Grimm moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Repelsteeltje vernietigt de magische spiegel en vlucht naar onze wereld. Echter, Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en Rapunzel worden ook getransporteerd. De vier prinsessen zijn goed getraind en beschikken over magische krachten waarmee ze Repelsteeltje en zijn slaven moeten stoppen voordat hij de wereld overneemt.

Regisseur en acteurs

 • Jeremy M. Inman portrait

  Jeremy M. Inman

  Director

 • Casper Van Dien portait

  Casper Van Dien

  Rumpelstiltskin

 • Rileah Vanderbilt portait

  Rileah Vanderbilt

  Rapunzel

 • Milynn Sarley portait

  Milynn Sarley

  Cinderella

 • Lauren Parkinson portait

  Lauren Parkinson

  Snow White

 • Marah Fairclough portrait

  Marah Fairclough

  Sleeping Beauty

 • Lou Ferrigno portait

  Lou Ferrigno

  Iron John

 • Kimo Leopoldo portait

  Kimo Leopoldo

  The Wolf

 • Justine Herron portait

  Justine Herron

  Jessica

 • Elizabeth Peterson portait

  Elizabeth Peterson

  Red

 • Brian Gilleece portait

  Brian Gilleece

  SWAT Team Member

Avengers Grimm

Benieuwd naar Avengers Grimm? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Avengers Grimm kunt bekijken.

Avengers Grimm streamen

Wil je Avengers Grimm streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Avengers Grimm gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Avengers Grimm downloaden

movies als Avengers Grimm kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Avengers Grimm. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Avengers Grimm. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Avengers Grimm torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Avengers Grimm te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Avengers Grimm trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Avengers Grimm je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!