Avengers Grimm
%
27

Avengers Grimm

Kijk Avengers Grimm

Moeite met waar je nou Avengers Grimm moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Repelsteeltje vernietigt de magische spiegel en vlucht naar onze wereld. Echter, Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en Rapunzel worden ook getransporteerd. De vier prinsessen zijn goed getraind en beschikken over magische krachten waarmee ze Repelsteeltje en zijn slaven moeten stoppen voordat hij de wereld overneemt.

Regisseur en acteurs

 • Jeremy M. Inman portait

  Jeremy M. Inman

  Director

 • Casper Van Dien portait

  Casper Van Dien

  Rumpelstiltskin

 • Rileah Vanderbilt portait

  Rileah Vanderbilt

  Rapunzel

 • Milynn Sarley portait

  Milynn Sarley

  Cinderella

 • Lauren Parkinson portait

  Lauren Parkinson

  Snow White

 • Marah Fairclough portait

  Marah Fairclough

  Sleeping Beauty

 • Lou Ferrigno portait

  Lou Ferrigno

  Iron John

 • Kimo Leopoldo portait

  Kimo Leopoldo

  The Wolf

 • Justine Herron portait

  Justine Herron

  Jessica

 • Elizabeth Peterson portait

  Elizabeth Peterson

  Red

 • Brian Gilleece portait

  Brian Gilleece

  SWAT Team Member

Avengers Grimm

Zin om Avengers Grimm lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Avengers Grimm te bekijken voor je op een rijtje.

Avengers Grimm downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Avengers Grimm downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Avengers Grimm. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Avengers Grimm er ook in SD heel goed uit.

Avengers Grimm streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Avengers Grimm net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Avengers Grimm hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Avengers Grimm helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Avengers Grimm torrent

Denk je dat je om Avengers Grimm te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Avengers Grimm trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Avengers Grimm de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.