Avenging Angelo
%
52

Avenging Angelo

Kijk Avenging Angelo

Moeite met waar je nou Avenging Angelo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Frankie Delano werkt al jaren als bodyguard voor maffiabaas Angelo Allighieri. Eén van zijn belangrijkste taken is het schaduwen van diens dochter Jennifer, die niet eens weet dat ze verwant is met de misdaadfiguur. Als baby werd ze in een pleeggezin geplaatst : haar moeder overleed in het kraambed en Angelo wou er alles aan doen om zijn enig kind een zorgeloos leven te schenken. Wanneer Angelo vermoord wordt door een rivaliserende misdaadfamilie, moet Frankie noodgedwongen uit de schaduw treden. Hij moet ervoor zorgen dat de dochter van zijn voormalige werkgever niets overkomt. Aanvankelijk weigert Jennifer de maffioso te erkennen als haar echte vader. Maar wanneer ze het doelwit wordt van een nieuwe aanslag, besluit ze toch een beroep te doen op Frankie's diensten. Hij moet haar helpen wraak te nemen op de moordenaars van haar vader...

Avenging Angelo

Zin om Avenging Angelo lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Avenging Angelo te bekijken voor je op een rijtje.

Avenging Angelo downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Avenging Angelo downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Avenging Angelo. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Avenging Angelo er ook in SD heel goed uit.

Avenging Angelo streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Avenging Angelo net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Avenging Angelo hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Avenging Angelo helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Avenging Angelo torrent

Denk je dat je om Avenging Angelo te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Avenging Angelo trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Avenging Angelo de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.