Avenging Angelo
%
52

Avenging Angelo

Nu kijken

Kijk Avenging Angelo

Moeite met waar je nou Avenging Angelo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Avenging Angelo

Samenvatting

Frankie Delano werkt al jaren als bodyguard voor maffiabaas Angelo Allighieri. Eén van zijn belangrijkste taken is het schaduwen van diens dochter Jennifer, die niet eens weet dat ze verwant is met de misdaadfiguur. Als baby werd ze in een pleeggezin geplaatst : haar moeder overleed in het kraambed en Angelo wou er alles aan doen om zijn enig kind een zorgeloos leven te schenken. Wanneer Angelo vermoord wordt door een rivaliserende misdaadfamilie, moet Frankie noodgedwongen uit de schaduw treden. Hij moet ervoor zorgen dat de dochter van zijn voormalige werkgever niets overkomt. Aanvankelijk weigert Jennifer de maffioso te erkennen als haar echte vader. Maar wanneer ze het doelwit wordt van een nieuwe aanslag, besluit ze toch een beroep te doen op Frankie's diensten. Hij moet haar helpen wraak te nemen op de moordenaars van haar vader...

Avenging Angelo

Wil je Avenging Angelo kijken? De movie vanuit 2002 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Avenging Angelo op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Avenging Angelo met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Avenging Angelo downloaden

Het downloaden van Avenging Angelo is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Avenging Angelo ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Avenging Angelo streamen

Het streamen van Avenging Angelo heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Avenging Angelo online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Avenging Angelo kijkt. Ideaal!

Avenging Angelo torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Avenging Angelo. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Avenging Angelo trailer

Bekijk eerst even de trailer van Avenging Angelo voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.