Avenging Angelo
%
52

Avenging Angelo

Nu kijken

Kijk Avenging Angelo

Moeite met waar je nou Avenging Angelo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Avenging Angelo

Samenvatting

Frankie Delano werkt al jaren als bodyguard voor maffiabaas Angelo Allighieri. Eén van zijn belangrijkste taken is het schaduwen van diens dochter Jennifer, die niet eens weet dat ze verwant is met de misdaadfiguur. Als baby werd ze in een pleeggezin geplaatst : haar moeder overleed in het kraambed en Angelo wou er alles aan doen om zijn enig kind een zorgeloos leven te schenken. Wanneer Angelo vermoord wordt door een rivaliserende misdaadfamilie, moet Frankie noodgedwongen uit de schaduw treden. Hij moet ervoor zorgen dat de dochter van zijn voormalige werkgever niets overkomt. Aanvankelijk weigert Jennifer de maffioso te erkennen als haar echte vader. Maar wanneer ze het doelwit wordt van een nieuwe aanslag, besluit ze toch een beroep te doen op Frankie's diensten. Hij moet haar helpen wraak te nemen op de moordenaars van haar vader...

Avenging Angelo

Op zoek naar Avenging Angelo? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Avenging Angelo streamen

Het streamen van movies als Avenging Angelo heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Avenging Angelo waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Avenging Angelo dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Avenging Angelo downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Avenging Angelo te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Avenging Angelo torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Avenging Angelo trailer

Weet je nog niet zeker of Avenging Angelo jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.