Avenging Angelo
%
52

Avenging Angelo

Nu kijken

Kijk Avenging Angelo

Moeite met waar je nou Avenging Angelo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Avenging Angelo

Samenvatting

Frankie Delano werkt al jaren als bodyguard voor maffiabaas Angelo Allighieri. Eén van zijn belangrijkste taken is het schaduwen van diens dochter Jennifer, die niet eens weet dat ze verwant is met de misdaadfiguur. Als baby werd ze in een pleeggezin geplaatst : haar moeder overleed in het kraambed en Angelo wou er alles aan doen om zijn enig kind een zorgeloos leven te schenken. Wanneer Angelo vermoord wordt door een rivaliserende misdaadfamilie, moet Frankie noodgedwongen uit de schaduw treden. Hij moet ervoor zorgen dat de dochter van zijn voormalige werkgever niets overkomt. Aanvankelijk weigert Jennifer de maffioso te erkennen als haar echte vader. Maar wanneer ze het doelwit wordt van een nieuwe aanslag, besluit ze toch een beroep te doen op Frankie's diensten. Hij moet haar helpen wraak te nemen op de moordenaars van haar vader...

Avenging Angelo

Avenging Angelo streamen

Avenging Angelo streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Avenging Angelo downloaden

Zin om Avenging Angelo te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Avenging Angelo te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Avenging Angelo torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Avenging Angelo makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Avenging Angelo trailer

Wil je er zeker van zijn dat Avenging Angelo jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.