Avenging Force
%
59

Avenging Force

Kijk Avenging Force

Moeite met waar je nou Avenging Force moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Martial arts expert Matt Hunter was one of the most promising operatives in Army intelligence until his parents were killed by terrorists, and he retired to the family's farm in Louisiana to take care of his 12-year-old sister Sara and their grandfather Jimmy. Larry Richards, a black man running for the Senate, is one of Matt's best friends. Larry has become the target of The Pentangle, a racist organization led by a man named Glastenbury, and Glastenbury doesn't want Larry to be elected. In an attempt on Larry's life during a Mardi Gras parade in New Orleans, The Pentangle kills one of Larry's sons. Matt lets Larry, his wife Daisy, and his other son move to the remotely located farm so they can hide from Glastenbury and the Pentangle, but the Pentangle strikes again, setting the farmhouse on fire. Matt and Sara escape as the only survivors. Then the Pentangle kidnaps Sara, sending Matt on a mission to rescue Sara from Glastenbury and the Pentangle

Avenging Force

Zin om Avenging Force lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Avenging Force te bekijken voor je op een rijtje.

Avenging Force downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Avenging Force downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Avenging Force. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Avenging Force er ook in SD heel goed uit.

Avenging Force streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Avenging Force net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Avenging Force hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Avenging Force helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Avenging Force torrent

Denk je dat je om Avenging Force te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Avenging Force trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Avenging Force de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.