Avicii: True Stories
%
78

Avicii: True Stories

Kijk Avicii: True Stories

Moeite met waar je nou Avicii: True Stories moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Documentary about the arena-packing Swedish DJ, chronicling his explosive rise to fame and surprising decision to retire from live performances in 2016.

Regisseur en acteurs

 • Levan Tsikurishvili portrait

  Levan Tsikurishvili

  Director

 • Avicii portrait

  Avicii

  Himself

 • David Guetta portait

  David Guetta

  Himself

 • Tiësto portait

  Tiësto

  Himself

 • Mike Einziger portrait

  Mike Einziger

  Himself

 • Nile Rodgers portait

  Nile Rodgers

  Himself

 • Wyclef Jean portait

  Wyclef Jean

  Himself

 • Chris Martin portait

  Chris Martin

  Himself

 • Aloe Blacc portrait

  Aloe Blacc

  Himself

 • Barack Obama portait

  Barack Obama

  Himself / Former President USA (archive footage)

Avicii: True Stories

Benieuwd naar Avicii: True Stories? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Avicii: True Stories kunt bekijken.

Avicii: True Stories streamen

Wil je Avicii: True Stories streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Avicii: True Stories gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Avicii: True Stories downloaden

movies als Avicii: True Stories kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Avicii: True Stories. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Avicii: True Stories. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Avicii: True Stories torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Avicii: True Stories te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Avicii: True Stories trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Avicii: True Stories je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!