Avicii: True Stories
%
78

Avicii: True Stories

Nu kijken

Kijk Avicii: True Stories

Moeite met waar je nou Avicii: True Stories moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Avicii: True Stories

Samenvatting

Documentary about the arena-packing Swedish DJ, chronicling his explosive rise to fame and surprising decision to retire from live performances in 2016.

Regisseur en acteurs

 • Levan Tsikurishvili portrait

  Levan Tsikurishvili

  Director

 • Avicii portrait

  Avicii

  Himself

 • David Guetta portait

  David Guetta

  Himself

 • Tiësto portait

  Tiësto

  Himself

 • Mike Einziger portrait

  Mike Einziger

  Himself

 • Nile Rodgers portait

  Nile Rodgers

  Himself

 • Wyclef Jean portait

  Wyclef Jean

  Himself

 • Chris Martin portait

  Chris Martin

  Himself

 • Aloe Blacc portrait

  Aloe Blacc

  Himself

 • Barack Obama portait

  Barack Obama

  Himself / Former President USA (archive footage)

Avicii: True Stories

Zin om Avicii: True Stories lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Avicii: True Stories te bekijken voor je op een rijtje.

Avicii: True Stories downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Avicii: True Stories downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Avicii: True Stories. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Avicii: True Stories er ook in SD heel goed uit.

Avicii: True Stories streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Avicii: True Stories net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Avicii: True Stories hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Avicii: True Stories helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Avicii: True Stories torrent

Denk je dat je om Avicii: True Stories te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Avicii: True Stories trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Avicii: True Stories de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.