One Night Stand: Avondland

One Night Stand: Avondland

Nu kijken

Kijk One Night Stand: Avondland

Moeite met waar je nou One Night Stand: Avondland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor One Night Stand: Avondland

Samenvatting

Het leven van boerenzoon Jorg en zijn vrienden voelt onuitgesproken anders na de dood van hun jonge vriend Jochem. Dan stuiten ze op een groep Nederlands-Marokkaanse nieuwkomers.

Regisseur en acteurs

 • Nico van den Brink portrait

  Nico van den Brink

  Director

 • Bas Vuister portrait

  Bas Vuister

  Actor

 • Joy Verberk portrait

  Joy Verberk

  Actor

 • Levi Andernach portrait

  Levi Andernach

  Actor

 • Kwint van de Pol portrait

  Kwint van de Pol

  Actor

 • Jesse Jansen portrait

  Jesse Jansen

  Actor

One Night Stand: Avondland

One Night Stand: Avondland streamen

One Night Stand: Avondland streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

One Night Stand: Avondland downloaden

Zin om One Night Stand: Avondland te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als One Night Stand: Avondland te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

One Night Stand: Avondland torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als One Night Stand: Avondland makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

One Night Stand: Avondland trailer

Wil je er zeker van zijn dat One Night Stand: Avondland jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.