Alien vs. Predator
%
56

Alien vs. Predator

Nu kijken

Kijk Alien vs. Predator

Moeite met waar je nou Alien vs. Predator moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alien vs. Predator

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

De privé-satelliet van miljardair Charles Bishop Weyland onthult het bestaan van een eeuwenoude, Azteekse piramide onder de ijskappen van Antartica. De steenrijke industrieel beseft het historische belang van de ontdekking en hij besluit een internationaal team van experts samen te stellen om de archeologische vondst verder te onderzoeken. Wanneer de wetenschappers de piramide betreden, belanden ze in een complex tunnelnetwerk en al snel vinden ze er sporen van twee rivaliserende buitenaardse beschavingen, die bovendien nog lang niet uitgestorven blijken ...

Alien vs. Predator

Alien vs. Predator streamen

Alien vs. Predator streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Alien vs. Predator downloaden

Zin om Alien vs. Predator te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Alien vs. Predator te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Alien vs. Predator torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Alien vs. Predator makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Alien vs. Predator trailer

Wil je er zeker van zijn dat Alien vs. Predator jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.