Alien vs. Predator
%
56

Alien vs. Predator

Nu kijken

Kijk Alien vs. Predator

Moeite met waar je nou Alien vs. Predator moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alien vs. Predator

Bekijk nog 6 bronnen

Weten in welke bioscopen Alien vs. Predator draait?

Samenvatting

De privé-satelliet van miljardair Charles Bishop Weyland onthult het bestaan van een eeuwenoude, Azteekse piramide onder de ijskappen van Antartica. De steenrijke industrieel beseft het historische belang van de ontdekking en hij besluit een internationaal team van experts samen te stellen om de archeologische vondst verder te onderzoeken. Wanneer de wetenschappers de piramide betreden, belanden ze in een complex tunnelnetwerk en al snel vinden ze er sporen van twee rivaliserende buitenaardse beschavingen, die bovendien nog lang niet uitgestorven blijken ...

Alien vs. Predator

Benieuwd naar Alien vs. Predator? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Alien vs. Predator draait.

Alien vs. Predator in de bioscoop

Alien vs. Predator draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Alien vs. Predator.

Alien vs. Predator streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Alien vs. Predator te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Alien vs. Predator een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Alien vs. Predator zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Alien vs. Predator torrent

Op zoek naar een torrent van Alien vs. Predator? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Alien vs. Predator zonder zorgen.

Alien vs. Predator downloaden

Als Alien vs. Predator binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Alien vs. Predator trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Alien vs. Predator de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.