AWAKE, A Dream From Standing Rock
%
81

AWAKE, A Dream From Standing Rock

Nu kijken

Kijk AWAKE, A Dream From Standing Rock

Moeite met waar je nou AWAKE, A Dream From Standing Rock moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor AWAKE, A Dream From Standing Rock

Samenvatting

De Sioux-stam van Standing Rock trekt wereldwijd de aandacht met hun vreedzame protest tegen een oliepijpleiding die het drinkwater van miljoenen dreigt te vergiftigen.

Regisseur en acteurs

 • Josh Fox portait

  Josh Fox

  Director

 • James Spione portrait

  James Spione

  Director

 • Myron Dewey portrait

  Myron Dewey

  Director

 • Floris White Bull portrait

  Floris White Bull

  Herself

 • Wes “Mekasi" Horineck portrait

  Wes “Mekasi" Horineck

  Himself

 • Doug Good Feather portrait

  Doug Good Feather

  Himself

 • Tara Houska portrait

  Tara Houska

  Herself

AWAKE, A Dream From Standing Rock

AWAKE, A Dream From Standing Rock streamen

AWAKE, A Dream From Standing Rock streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

AWAKE, A Dream From Standing Rock downloaden

Zin om AWAKE, A Dream From Standing Rock te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als AWAKE, A Dream From Standing Rock te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

AWAKE, A Dream From Standing Rock torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als AWAKE, A Dream From Standing Rock makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

AWAKE, A Dream From Standing Rock trailer

Wil je er zeker van zijn dat AWAKE, A Dream From Standing Rock jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.