Awake: The Life of Yogananda
%
73

Awake: The Life of Yogananda

Bekijk de trailer

Kijk Awake: The Life of Yogananda

Moeite met waar je nou Awake: The Life of Yogananda moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het verhaal van mysticus Paramahansa Yogananda belicht zijn sleutelrol in de introductie van yoga en meditatie in de moderne westerse wereld, een inspiratie voor velen.

Regisseur en acteurs

 • Paola Di Florio portrait

  Paola Di Florio

  director

 • Lisa Leeman portrait

  Lisa Leeman

  director

 • Anupam Kher portrait

  Anupam Kher

  actor

Trailers

Awake: The Life of Yogananda

Awake: The Life of Yogananda streamen

Awake: The Life of Yogananda streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Awake: The Life of Yogananda downloaden

Zin om Awake: The Life of Yogananda te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Awake: The Life of Yogananda te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Awake: The Life of Yogananda torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Awake: The Life of Yogananda makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Awake: The Life of Yogananda trailer

Wil je er zeker van zijn dat Awake: The Life of Yogananda jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.