Awake: The Life of Yogananda
%
73

Awake: The Life of Yogananda

Bekijk de trailer

Kijk Awake: The Life of Yogananda

Moeite met waar je nou Awake: The Life of Yogananda moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het verhaal van mysticus Paramahansa Yogananda belicht zijn sleutelrol in de introductie van yoga en meditatie in de moderne westerse wereld, een inspiratie voor velen.

Regisseur en acteurs

 • Paola Di Florio portrait

  Paola Di Florio

  director

 • Lisa Leeman portrait

  Lisa Leeman

  director

 • Anupam Kher portrait

  Anupam Kher

  actor

Trailers

Awake: The Life of Yogananda

Op zoek naar Awake: The Life of Yogananda? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Awake: The Life of Yogananda streamen

Het streamen van movies als Awake: The Life of Yogananda heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Awake: The Life of Yogananda waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Awake: The Life of Yogananda dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Awake: The Life of Yogananda downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Awake: The Life of Yogananda te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Awake: The Life of Yogananda torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Awake: The Life of Yogananda trailer

Weet je nog niet zeker of Awake: The Life of Yogananda jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.