Awake: The Life of Yogananda
%
73

Awake: The Life of Yogananda

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Awake: The Life of Yogananda

Moeite met waar je nou Awake: The Life of Yogananda moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Awake: The Life of Yogananda

Samenvatting

Het verhaal van mysticus Paramahansa Yogananda belicht zijn sleutelrol in de introductie van yoga en meditatie in de moderne westerse wereld, een inspiratie voor velen.

Regisseur en acteurs

 • Paola Di Florio portrait

  Paola Di Florio

  director

 • Lisa Leeman portrait

  Lisa Leeman

  director

 • Anupam Kher portrait

  Anupam Kher

  actor

Trailers

Awake: The Life of Yogananda

Wil je Awake: The Life of Yogananda kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Awake: The Life of Yogananda streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Awake: The Life of Yogananda niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Awake: The Life of Yogananda zelfs gratis bekijken.

Awake: The Life of Yogananda downloaden

Wil je Awake: The Life of Yogananda ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Awake: The Life of Yogananda overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Awake: The Life of Yogananda torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Awake: The Life of Yogananda is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Awake: The Life of Yogananda trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Awake: The Life of Yogananda de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.