Awakened
%
37

Awakened

Nu kijken

Kijk Awakened

Moeite met waar je nou Awakened moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Awakened

Samenvatting

Samantha Winston keert na 14 jaar terug naar huis om het mysterie en de waarheid te ontrafelen rondom de dood van haar moeder. Ze verdenkt haar vader en zoekt hulp bij de goede vrienden van haar moeder, Lucas Drake, Harriet Bendi, haar oom Thomas en nieuwe vriend Liam Dawson. Drake's zakenpartner is meer dan ontevreden over de gang van zaken en wil Samantha's plan dwarsbomen voordat de hele stad er lucht van krijgt.

Awakened

Awakened streamen

Awakened streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Awakened downloaden

Zin om Awakened te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Awakened te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Awakened torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Awakened makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Awakened trailer

Wil je er zeker van zijn dat Awakened jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.