Awakening the Zodiac
%
49

Awakening the Zodiac

Nu kijken

Kijk Awakening the Zodiac

Moeite met waar je nou Awakening the Zodiac moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Awakening the Zodiac

Samenvatting

Follows a down-on-their-luck couple young who discover a serial killer's film reels. They decide to take the law into their own hands, risking everything for the chance at a $100,000 reward. It isn't long until they find themselves in the killer's lethal cross-hairs.

Regisseur en acteurs

 • Jonathan Wright portrait

  Jonathan Wright

  Director

 • Shane West portait

  Shane West

  Mick Branson

 • Leslie Bibb portait

  Leslie Bibb

  Zoe Branson

 • Matt Craven portait

  Matt Craven

  Harvey

 • Nicholas Campbell portait

  Nicholas Campbell

  Ray

 • Stephen McHattie portait

  Stephen McHattie

  Zodiac

 • Kenneth Welsh portait

  Kenneth Welsh

  Ben

Awakening the Zodiac

Wil je Awakening the Zodiac kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Awakening the Zodiac streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Awakening the Zodiac niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Awakening the Zodiac zelfs gratis bekijken.

Awakening the Zodiac downloaden

Wil je Awakening the Zodiac ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Awakening the Zodiac overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Awakening the Zodiac torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Awakening the Zodiac is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Awakening the Zodiac trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Awakening the Zodiac de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.