Awakening the Zodiac
%
49

Awakening the Zodiac

Nu kijken

Kijk Awakening the Zodiac

Moeite met waar je nou Awakening the Zodiac moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Awakening the Zodiac

Samenvatting

Follows a down-on-their-luck couple young who discover a serial killer's film reels. They decide to take the law into their own hands, risking everything for the chance at a $100,000 reward. It isn't long until they find themselves in the killer's lethal cross-hairs.

Regisseur en acteurs

 • Jonathan Wright portrait

  Jonathan Wright

  Director

 • Shane West portait

  Shane West

  Mick Branson

 • Leslie Bibb portait

  Leslie Bibb

  Zoe Branson

 • Matt Craven portait

  Matt Craven

  Harvey

 • Nicholas Campbell portait

  Nicholas Campbell

  Ray

 • Stephen McHattie portait

  Stephen McHattie

  Zodiac

 • Kenneth Welsh portait

  Kenneth Welsh

  Ben

Awakening the Zodiac

Zin om Awakening the Zodiac lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Awakening the Zodiac te bekijken voor je op een rijtje.

Awakening the Zodiac downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Awakening the Zodiac downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Awakening the Zodiac. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Awakening the Zodiac er ook in SD heel goed uit.

Awakening the Zodiac streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Awakening the Zodiac net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Awakening the Zodiac hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Awakening the Zodiac helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Awakening the Zodiac torrent

Denk je dat je om Awakening the Zodiac te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Awakening the Zodiac trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Awakening the Zodiac de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.