Awakening the Zodiac
%
49

Awakening the Zodiac

Nu kijken

Kijk Awakening the Zodiac

Moeite met waar je nou Awakening the Zodiac moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Awakening the Zodiac

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Awakening the Zodiac draait?

Samenvatting

Follows a down-on-their-luck couple young who discover a serial killer's film reels. They decide to take the law into their own hands, risking everything for the chance at a $100,000 reward. It isn't long until they find themselves in the killer's lethal cross-hairs.

Regisseur en acteurs

 • Jonathan Wright portrait

  Jonathan Wright

  Director

 • Shane West portait

  Shane West

  Mick Branson

 • Leslie Bibb portait

  Leslie Bibb

  Zoe Branson

 • Matt Craven portait

  Matt Craven

  Harvey

 • Nicholas Campbell portait

  Nicholas Campbell

  Ray

 • Stephen McHattie portait

  Stephen McHattie

  Zodiac

 • Kenneth Welsh portait

  Kenneth Welsh

  Ben

Awakening the Zodiac

Benieuwd naar Awakening the Zodiac? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Awakening the Zodiac draait.

Awakening the Zodiac in de bioscoop

Awakening the Zodiac draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Awakening the Zodiac.

Awakening the Zodiac streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Awakening the Zodiac te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Awakening the Zodiac een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Awakening the Zodiac zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Awakening the Zodiac torrent

Op zoek naar een torrent van Awakening the Zodiac? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Awakening the Zodiac zonder zorgen.

Awakening the Zodiac downloaden

Als Awakening the Zodiac binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Awakening the Zodiac trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Awakening the Zodiac de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.