Awakening the Zodiac
%
49

Awakening the Zodiac

Nu kijken

Kijk Awakening the Zodiac

Moeite met waar je nou Awakening the Zodiac moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Awakening the Zodiac

Samenvatting

Follows a down-on-their-luck couple young who discover a serial killer's film reels. They decide to take the law into their own hands, risking everything for the chance at a $100,000 reward. It isn't long until they find themselves in the killer's lethal cross-hairs.

Regisseur en acteurs

 • Jonathan Wright portrait

  Jonathan Wright

  Director

 • Shane West portait

  Shane West

  Mick Branson

 • Leslie Bibb portait

  Leslie Bibb

  Zoe Branson

 • Matt Craven portait

  Matt Craven

  Harvey

 • Nicholas Campbell portait

  Nicholas Campbell

  Ray

 • Stephen McHattie portait

  Stephen McHattie

  Zodiac

 • Kenneth Welsh portait

  Kenneth Welsh

  Ben

Awakening the Zodiac

Wil je Awakening the Zodiac kijken? De movie van Jonathan Wright uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Awakening the Zodiac op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Awakening the Zodiac met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Awakening the Zodiac downloaden

Het downloaden van Awakening the Zodiac is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Awakening the Zodiac ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Awakening the Zodiac streamen

Het streamen van Awakening the Zodiac heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Awakening the Zodiac online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Awakening the Zodiac kijkt. Ideaal!

Awakening the Zodiac torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Awakening the Zodiac. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Awakening the Zodiac trailer

Bekijk eerst even de trailer van Awakening the Zodiac voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.