Awakening the Zodiac
%
49

Awakening the Zodiac

Nu kijken

Kijk Awakening the Zodiac

Moeite met waar je nou Awakening the Zodiac moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Awakening the Zodiac

Samenvatting

Follows a down-on-their-luck couple young who discover a serial killer's film reels. They decide to take the law into their own hands, risking everything for the chance at a $100,000 reward. It isn't long until they find themselves in the killer's lethal cross-hairs.

Regisseur en acteurs

 • Jonathan Wright portrait

  Jonathan Wright

  Director

 • Shane West portait

  Shane West

  Mick Branson

 • Leslie Bibb portait

  Leslie Bibb

  Zoe Branson

 • Matt Craven portait

  Matt Craven

  Harvey

 • Nicholas Campbell portait

  Nicholas Campbell

  Ray

 • Stephen McHattie portait

  Stephen McHattie

  Zodiac

 • Kenneth Welsh portait

  Kenneth Welsh

  Ben

Awakening the Zodiac

Veel gehoord over Awakening the Zodiac en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Awakening the Zodiac heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Awakening the Zodiac streamen

Wil je Awakening the Zodiac, de movie met Shane West, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Awakening the Zodiac zelfs gratis kijken.

Awakening the Zodiac downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Awakening the Zodiac ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Awakening the Zodiac er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Awakening the Zodiac torrent

Op zoek naar een torrent van Awakening the Zodiac? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Awakening the Zodiac te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Awakening the Zodiac trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Awakening the Zodiac. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.