Awakenings
%
78

Awakenings

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Awakenings

Moeite met waar je nou Awakenings moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Awakenings

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De neuroloog Malcolm Sayer wil zijn patient Leonard Lowe, die al dertig jaar in coma ligt, helpen met een nieuw en nog niet toegelaten medicijn, L-dopa, helpen. Lowe ontwaakt uit zijn coma en gaat goed vooruit totdat de bijwerkingen van het experimentele middel de overhand krijgen en Lowe opnieuw in coma raakt.

Regisseur en acteurs

 • Penny Marshall portrait

  Penny Marshall

  director

 • Barton Heyman portrait

  Barton Heyman

  actor

 • Judith Malina portrait

  Judith Malina

  actor

 • Alice Drummond portrait

  Alice Drummond

  actor

 • Max von Sydow portrait

  Max von Sydow

  actor

 • Penelope Ann Miller portrait

  Penelope Ann Miller

  actor

 • John Heard portrait

  John Heard

  actor

 • Ruth Nelson portrait

  Ruth Nelson

  actor

 • Julie Kavner portrait

  Julie Kavner

  actor

 • Robin Williams portrait

  Robin Williams

  actor

 • Robert De Niro portrait

  Robert De Niro

  actor

Trailers

Awakenings

Benieuwd naar Awakenings? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Awakenings kunt bekijken.

Awakenings streamen

Wil je Awakenings streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Awakenings gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Awakenings downloaden

movies als Awakenings kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Awakenings. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Awakenings. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Awakenings torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Awakenings te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Awakenings trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Awakenings je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!