Awakenings
%
78

Awakenings

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Awakenings

Moeite met waar je nou Awakenings moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Awakenings

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Awakenings draait?

Samenvatting

De neuroloog Malcolm Sayer wil zijn patient Leonard Lowe, die al dertig jaar in coma ligt, helpen met een nieuw en nog niet toegelaten medicijn, L-dopa, helpen. Lowe ontwaakt uit zijn coma en gaat goed vooruit totdat de bijwerkingen van het experimentele middel de overhand krijgen en Lowe opnieuw in coma raakt.

Regisseur en acteurs

 • Penny Marshall portrait

  Penny Marshall

  director

 • Barton Heyman portrait

  Barton Heyman

  actor

 • Judith Malina portrait

  Judith Malina

  actor

 • Alice Drummond portrait

  Alice Drummond

  actor

 • Max von Sydow portrait

  Max von Sydow

  actor

 • Penelope Ann Miller portrait

  Penelope Ann Miller

  actor

 • John Heard portrait

  John Heard

  actor

 • Ruth Nelson portrait

  Ruth Nelson

  actor

 • Julie Kavner portrait

  Julie Kavner

  actor

 • Robin Williams portrait

  Robin Williams

  actor

 • Robert De Niro portrait

  Robert De Niro

  actor

Trailers

Awakenings

Benieuwd naar Awakenings? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Awakenings draait.

Awakenings in de bioscoop

Awakenings draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Awakenings.

Awakenings streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Awakenings te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Awakenings een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Awakenings zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Awakenings torrent

Op zoek naar een torrent van Awakenings? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Awakenings zonder zorgen.

Awakenings downloaden

Als Awakenings binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Awakenings trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Awakenings de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.