Awakenings
%
78

Awakenings

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Awakenings

Moeite met waar je nou Awakenings moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Awakenings

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De neuroloog Malcolm Sayer wil zijn patient Leonard Lowe, die al dertig jaar in coma ligt, helpen met een nieuw en nog niet toegelaten medicijn, L-dopa, helpen. Lowe ontwaakt uit zijn coma en gaat goed vooruit totdat de bijwerkingen van het experimentele middel de overhand krijgen en Lowe opnieuw in coma raakt.

Regisseur en acteurs

 • Penny Marshall portrait

  Penny Marshall

  director

 • Barton Heyman portrait

  Barton Heyman

  actor

 • Judith Malina portrait

  Judith Malina

  actor

 • Alice Drummond portrait

  Alice Drummond

  actor

 • Max von Sydow portrait

  Max von Sydow

  actor

 • Penelope Ann Miller portrait

  Penelope Ann Miller

  actor

 • John Heard portrait

  John Heard

  actor

 • Ruth Nelson portrait

  Ruth Nelson

  actor

 • Julie Kavner portrait

  Julie Kavner

  actor

 • Robin Williams portrait

  Robin Williams

  actor

 • Robert De Niro portrait

  Robert De Niro

  actor

Trailers

Awakenings

Veel gehoord over Awakenings en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Awakenings heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Awakenings streamen

Wil je Awakenings, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Awakenings zelfs gratis kijken.

Awakenings downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Awakenings ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Awakenings er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Awakenings torrent

Op zoek naar een torrent van Awakenings? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Awakenings te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Awakenings trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Awakenings. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.