Awakenings
%
78

Awakenings

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Awakenings

Moeite met waar je nou Awakenings moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Awakenings

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De neuroloog Malcolm Sayer wil zijn patient Leonard Lowe, die al dertig jaar in coma ligt, helpen met een nieuw en nog niet toegelaten medicijn, L-dopa, helpen. Lowe ontwaakt uit zijn coma en gaat goed vooruit totdat de bijwerkingen van het experimentele middel de overhand krijgen en Lowe opnieuw in coma raakt.

Regisseur en acteurs

 • Penny Marshall portrait

  Penny Marshall

  director

 • Barton Heyman portrait

  Barton Heyman

  actor

 • Judith Malina portrait

  Judith Malina

  actor

 • Alice Drummond portrait

  Alice Drummond

  actor

 • Max von Sydow portrait

  Max von Sydow

  actor

 • Penelope Ann Miller portrait

  Penelope Ann Miller

  actor

 • John Heard portrait

  John Heard

  actor

 • Ruth Nelson portrait

  Ruth Nelson

  actor

 • Julie Kavner portrait

  Julie Kavner

  actor

 • Robin Williams portrait

  Robin Williams

  actor

 • Robert De Niro portrait

  Robert De Niro

  actor

Trailers

Awakenings

Zin om Awakenings lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Awakenings te bekijken voor je op een rijtje.

Awakenings downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Awakenings downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Awakenings. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Awakenings er ook in SD heel goed uit.

Awakenings streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Awakenings net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Awakenings hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Awakenings helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Awakenings torrent

Denk je dat je om Awakenings te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Awakenings trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Awakenings de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.