Awakenings
%
78

Awakenings

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Awakenings

Moeite met waar je nou Awakenings moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Awakenings

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De neuroloog Malcolm Sayer wil zijn patient Leonard Lowe, die al dertig jaar in coma ligt, helpen met een nieuw en nog niet toegelaten medicijn, L-dopa, helpen. Lowe ontwaakt uit zijn coma en gaat goed vooruit totdat de bijwerkingen van het experimentele middel de overhand krijgen en Lowe opnieuw in coma raakt.

Regisseur en acteurs

 • Penny Marshall portrait

  Penny Marshall

  director

 • Barton Heyman portrait

  Barton Heyman

  actor

 • Judith Malina portrait

  Judith Malina

  actor

 • Alice Drummond portrait

  Alice Drummond

  actor

 • Max von Sydow portrait

  Max von Sydow

  actor

 • Penelope Ann Miller portrait

  Penelope Ann Miller

  actor

 • John Heard portrait

  John Heard

  actor

 • Ruth Nelson portrait

  Ruth Nelson

  actor

 • Julie Kavner portrait

  Julie Kavner

  actor

 • Robin Williams portrait

  Robin Williams

  actor

 • Robert De Niro portrait

  Robert De Niro

  actor

Trailers

Awakenings

Wil je Awakenings kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1990 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Awakenings streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Awakenings niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Awakenings zelfs gratis bekijken.

Awakenings downloaden

Wil je Awakenings ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Awakenings overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Awakenings torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Awakenings is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Awakenings trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Awakenings de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.