AWOL-72
%
37

AWOL-72

Nu kijken

Kijk AWOL-72

Moeite met waar je nou AWOL-72 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor AWOL-72

Samenvatting

Tijdens de Koude Oorlog zou Conrad Miller (Luke Goss - Hellboy II, Blade II, Death Race II, Blood Out), een voormalig legerofficier van de Special Forces, geheime informatie verkocht hebben aan de KGB. Hoewel hij "AWOL" absent without leave ging en officieel van de aardbodem verdwenen is, probeert hij in L.A. een nieuw leven op te bouwen aan de zijde van de mooie Laura, de Russische ex-spionne voor wie hij destijds alles op het spel zette. Maar wanneer het tot Miller doordringt dat zowel de Russen, de LAPD als een hitman van de Special Forces hem op de hielen zitten en zijn broze geluk bedreigen, stelt hij zijn noodplan in werking. Hij heeft 72 uur om het rendez-vouspunt te bereiken en ongedeerd het land te verlaten met Laura en de enige geheimen die hem in leven kunnen houden... Zenuwslopende en bikkelharde actiethriller met, naast Luke Goss, ook Bokeem Woodbine (Total Recall, The Rock), rapper RZA (G.I. Joe: Retaliation, American Gangster), Heather Roop (All My Children, Guns, Girls and Gambling) en Louis Mandylor (My Big Fat Greek Wedding, One in the Chamber).

AWOL-72

Wil je AWOL-72 kijken? De movie vanuit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om AWOL-72 op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om AWOL-72 met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

AWOL-72 downloaden

Het downloaden van AWOL-72 is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je AWOL-72 ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

AWOL-72 streamen

Het streamen van AWOL-72 heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je AWOL-72 online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar AWOL-72 kijkt. Ideaal!

AWOL-72 torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van AWOL-72. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

AWOL-72 trailer

Bekijk eerst even de trailer van AWOL-72 voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.