AWOL-72
%
37

AWOL-72

Nu kijken

Kijk AWOL-72

Moeite met waar je nou AWOL-72 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor AWOL-72

Samenvatting

Tijdens de Koude Oorlog zou Conrad Miller (Luke Goss - Hellboy II, Blade II, Death Race II, Blood Out), een voormalig legerofficier van de Special Forces, geheime informatie verkocht hebben aan de KGB. Hoewel hij "AWOL" absent without leave ging en officieel van de aardbodem verdwenen is, probeert hij in L.A. een nieuw leven op te bouwen aan de zijde van de mooie Laura, de Russische ex-spionne voor wie hij destijds alles op het spel zette. Maar wanneer het tot Miller doordringt dat zowel de Russen, de LAPD als een hitman van de Special Forces hem op de hielen zitten en zijn broze geluk bedreigen, stelt hij zijn noodplan in werking. Hij heeft 72 uur om het rendez-vouspunt te bereiken en ongedeerd het land te verlaten met Laura en de enige geheimen die hem in leven kunnen houden... Zenuwslopende en bikkelharde actiethriller met, naast Luke Goss, ook Bokeem Woodbine (Total Recall, The Rock), rapper RZA (G.I. Joe: Retaliation, American Gangster), Heather Roop (All My Children, Guns, Girls and Gambling) en Louis Mandylor (My Big Fat Greek Wedding, One in the Chamber).

AWOL-72

Veel gehoord over AWOL-72 en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt AWOL-72 heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

AWOL-72 streamen

Wil je AWOL-72, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je AWOL-72 zelfs gratis kijken.

AWOL-72 downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je AWOL-72 ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet AWOL-72 er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

AWOL-72 torrent

Op zoek naar een torrent van AWOL-72? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van AWOL-72 te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

AWOL-72 trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van AWOL-72. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.