AWOL-72
%
37

AWOL-72

Nu kijken

Kijk AWOL-72

Moeite met waar je nou AWOL-72 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor AWOL-72

Samenvatting

Tijdens de Koude Oorlog zou Conrad Miller (Luke Goss - Hellboy II, Blade II, Death Race II, Blood Out), een voormalig legerofficier van de Special Forces, geheime informatie verkocht hebben aan de KGB. Hoewel hij "AWOL" absent without leave ging en officieel van de aardbodem verdwenen is, probeert hij in L.A. een nieuw leven op te bouwen aan de zijde van de mooie Laura, de Russische ex-spionne voor wie hij destijds alles op het spel zette. Maar wanneer het tot Miller doordringt dat zowel de Russen, de LAPD als een hitman van de Special Forces hem op de hielen zitten en zijn broze geluk bedreigen, stelt hij zijn noodplan in werking. Hij heeft 72 uur om het rendez-vouspunt te bereiken en ongedeerd het land te verlaten met Laura en de enige geheimen die hem in leven kunnen houden... Zenuwslopende en bikkelharde actiethriller met, naast Luke Goss, ook Bokeem Woodbine (Total Recall, The Rock), rapper RZA (G.I. Joe: Retaliation, American Gangster), Heather Roop (All My Children, Guns, Girls and Gambling) en Louis Mandylor (My Big Fat Greek Wedding, One in the Chamber).

AWOL-72

Benieuwd naar AWOL-72? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als AWOL-72 kunt bekijken.

AWOL-72 streamen

Wil je AWOL-72 streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je AWOL-72 gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

AWOL-72 downloaden

movies als AWOL-72 kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar AWOL-72. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van AWOL-72. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

AWOL-72 torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om AWOL-72 te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

AWOL-72 trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of AWOL-72 je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!