AWOL-72
%
37

AWOL-72

Nu kijken

Kijk AWOL-72

Moeite met waar je nou AWOL-72 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor AWOL-72

Samenvatting

Tijdens de Koude Oorlog zou Conrad Miller (Luke Goss - Hellboy II, Blade II, Death Race II, Blood Out), een voormalig legerofficier van de Special Forces, geheime informatie verkocht hebben aan de KGB. Hoewel hij "AWOL" absent without leave ging en officieel van de aardbodem verdwenen is, probeert hij in L.A. een nieuw leven op te bouwen aan de zijde van de mooie Laura, de Russische ex-spionne voor wie hij destijds alles op het spel zette. Maar wanneer het tot Miller doordringt dat zowel de Russen, de LAPD als een hitman van de Special Forces hem op de hielen zitten en zijn broze geluk bedreigen, stelt hij zijn noodplan in werking. Hij heeft 72 uur om het rendez-vouspunt te bereiken en ongedeerd het land te verlaten met Laura en de enige geheimen die hem in leven kunnen houden... Zenuwslopende en bikkelharde actiethriller met, naast Luke Goss, ook Bokeem Woodbine (Total Recall, The Rock), rapper RZA (G.I. Joe: Retaliation, American Gangster), Heather Roop (All My Children, Guns, Girls and Gambling) en Louis Mandylor (My Big Fat Greek Wedding, One in the Chamber).

AWOL-72

Zin om AWOL-72 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om AWOL-72 te bekijken voor je op een rijtje.

AWOL-72 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je AWOL-72 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van AWOL-72. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet AWOL-72 er ook in SD heel goed uit.

AWOL-72 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je AWOL-72 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je AWOL-72 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je AWOL-72 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

AWOL-72 torrent

Denk je dat je om AWOL-72 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

AWOL-72 trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of AWOL-72 de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.