Ramon en het Paard van Sinterklaas
%
56

Ramon en het Paard van Sinterklaas

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ramon en het Paard van Sinterklaas

Moeite met waar je nou Ramon en het Paard van Sinterklaas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ramon en het Paard van Sinterklaas

Samenvatting

Zoals elk jaar arriveert de Sint met de stoomboot uit Spanje. Hij kijkt al uit naar het weerzien met zijn trouwe paardenverzorger Ramon Iglesias en zijn paard Slechtweervandaag. Die komen nooit mee met de boot. Ze reizen over land omdat het paard anders zeeziek wordt. Ramon en Slechtweervandaag staan op de afgesproken tijd echter niet op de kade. Waar zijn ze? Wat is er gebeurd? Sinterklaasexpert professor Van den Uytleg, zijn geliefde Conchita Garcia, de huishoudster van de Sint, Zwarte Piet, de kapiteins Paelinckx en Verscheepen, allen gaan ze op zoek. Want als Ramon en het paard er tegen zes december niet zijn, kan de Sint niet over de daken rijden om de pakjes bij de kinderen te brengen...

Regisseur en acteurs

 • Stijn Coninx portrait

  Stijn Coninx

  Director

 • Jan DeCleir portrait

  Jan DeCleir

  Actor

 • Frans Van der Aa portrait

  Frans Van der Aa

  Actor

 • Pieter Embrechts portrait

  Pieter Embrechts

  Actor

 • Lucas van den Eynde portrait

  Lucas van den Eynde

  Actor

 • Els Dotterman portrait

  Els Dotterman

  Actor

Trailers

Ramon en het Paard van Sinterklaas

Wil je Ramon en het Paard van Sinterklaas kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ramon en het Paard van Sinterklaas streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ramon en het Paard van Sinterklaas niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ramon en het Paard van Sinterklaas zelfs gratis bekijken.

Ramon en het Paard van Sinterklaas downloaden

Wil je Ramon en het Paard van Sinterklaas ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ramon en het Paard van Sinterklaas overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ramon en het Paard van Sinterklaas torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ramon en het Paard van Sinterklaas is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ramon en het Paard van Sinterklaas trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ramon en het Paard van Sinterklaas de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.