Ay Ramon!
%
56

Ay Ramon!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ay Ramon!

Moeite met waar je nou Ay Ramon! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ay Ramon!

Samenvatting

Zoals elk jaar arriveert de Sint met de stoomboot uit Spanje. Hij kijkt al uit naar het weerzien met zijn trouwe paardenverzorger Ramon Iglesias en zijn paard Slechtweervandaag. Die komen nooit mee met de boot. Ze reizen over land omdat het paard anders zeeziek wordt. Ramon en Slechtweervandaag staan op de afgesproken tijd echter niet op de kade. Waar zijn ze? Wat is er gebeurd? Sinterklaasexpert professor Van den Uytleg, zijn geliefde Conchita Garcia, de huishoudster van de Sint, Zwarte Piet, de kapiteins Paelinckx en Verscheepen, allen gaan ze op zoek. Want als Ramon en het paard er tegen zes december niet zijn, kan de Sint niet over de daken rijden om de pakjes bij de kinderen te brengen...

Regisseur en acteurs

 • Stijn Coninx portrait

  Stijn Coninx

  Director

 • Jan DeCleir portrait

  Jan DeCleir

  Actor

 • Frans Van der Aa portrait

  Frans Van der Aa

  Actor

 • Pieter Embrechts portrait

  Pieter Embrechts

  Actor

 • Lucas van den Eynde portrait

  Lucas van den Eynde

  Actor

 • Els Dotterman portrait

  Els Dotterman

  Actor

Trailers

Ay Ramon!

Veel gehoord over Ay Ramon! en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ay Ramon! heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ay Ramon! streamen

Wil je Ay Ramon!, de movie met Jan DeCleir, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ay Ramon! zelfs gratis kijken.

Ay Ramon! downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ay Ramon! ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ay Ramon! er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ay Ramon! torrent

Op zoek naar een torrent van Ay Ramon!? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ay Ramon! te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ay Ramon! trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ay Ramon!. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.