Ramon en het Paard van Sinterklaas
%
56

Ramon en het Paard van Sinterklaas

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ramon en het Paard van Sinterklaas

Moeite met waar je nou Ramon en het Paard van Sinterklaas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ramon en het Paard van Sinterklaas

Samenvatting

Zoals elk jaar arriveert de Sint met de stoomboot uit Spanje. Hij kijkt al uit naar het weerzien met zijn trouwe paardenverzorger Ramon Iglesias en zijn paard Slechtweervandaag. Die komen nooit mee met de boot. Ze reizen over land omdat het paard anders zeeziek wordt. Ramon en Slechtweervandaag staan op de afgesproken tijd echter niet op de kade. Waar zijn ze? Wat is er gebeurd? Sinterklaasexpert professor Van den Uytleg, zijn geliefde Conchita Garcia, de huishoudster van de Sint, Zwarte Piet, de kapiteins Paelinckx en Verscheepen, allen gaan ze op zoek. Want als Ramon en het paard er tegen zes december niet zijn, kan de Sint niet over de daken rijden om de pakjes bij de kinderen te brengen...

Regisseur en acteurs

 • Stijn Coninx portrait

  Stijn Coninx

  Director

 • Jan DeCleir portrait

  Jan DeCleir

  Actor

 • Frans Van der Aa portrait

  Frans Van der Aa

  Actor

 • Pieter Embrechts portrait

  Pieter Embrechts

  Actor

 • Lucas van den Eynde portrait

  Lucas van den Eynde

  Actor

 • Els Dotterman portrait

  Els Dotterman

  Actor

Trailers

Ramon en het Paard van Sinterklaas

Op zoek naar Ramon en het Paard van Sinterklaas? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Ramon en het Paard van Sinterklaas streamen

Het streamen van movies als Ramon en het Paard van Sinterklaas heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Ramon en het Paard van Sinterklaas waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Ramon en het Paard van Sinterklaas dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Ramon en het Paard van Sinterklaas downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Ramon en het Paard van Sinterklaas te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Ramon en het Paard van Sinterklaas torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Ramon en het Paard van Sinterklaas trailer

Weet je nog niet zeker of Ramon en het Paard van Sinterklaas jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.