Aya
%
73

Aya

Nu kijken

Kijk Aya

Moeite met waar je nou Aya moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aya

Samenvatting

When Thomas Overby mistakenly believes Aya is his assigned driver, she spontaneously decides to go along with the charade and drives him to Jerusalem. A stiff and guarded pianist, Overby is intrigued by the impulsive though melancholy Aya. As they slowly begin to connect, the film takes us on a journey we hope will never end.

Regisseur en acteurs

 • Mihal Brezis portrait

  Mihal Brezis

  Director

 • Oded Binnun portrait

  Oded Binnun

  Director

 • Sarah Adler portait

  Sarah Adler

  Aya

 • Ulrich Thomsen portait

  Ulrich Thomsen

  Mr. Overby

Aya

Wil je Aya kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Aya streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Aya niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Aya zelfs gratis bekijken.

Aya downloaden

Wil je Aya ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Aya overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Aya torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Aya is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Aya trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Aya de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.