Aya
%
73

Aya

Nu kijken

Kijk Aya

Moeite met waar je nou Aya moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aya

Samenvatting

When Thomas Overby mistakenly believes Aya is his assigned driver, she spontaneously decides to go along with the charade and drives him to Jerusalem. A stiff and guarded pianist, Overby is intrigued by the impulsive though melancholy Aya. As they slowly begin to connect, the film takes us on a journey we hope will never end.

Regisseur en acteurs

 • Mihal Brezis portrait

  Mihal Brezis

  Director

 • Oded Binnun portrait

  Oded Binnun

  Director

 • Sarah Adler portait

  Sarah Adler

  Aya

 • Ulrich Thomsen portait

  Ulrich Thomsen

  Mr. Overby

Aya

Wil je Aya kijken? De movie van Mihal Brezis uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Aya op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Aya met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Aya downloaden

Het downloaden van Aya is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Aya ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Aya streamen

Het streamen van Aya heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Aya online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Aya kijkt. Ideaal!

Aya torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Aya. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Aya trailer

Bekijk eerst even de trailer van Aya voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.