Aya
%
73

Aya

Nu kijken

Kijk Aya

Moeite met waar je nou Aya moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aya

Samenvatting

When Thomas Overby mistakenly believes Aya is his assigned driver, she spontaneously decides to go along with the charade and drives him to Jerusalem. A stiff and guarded pianist, Overby is intrigued by the impulsive though melancholy Aya. As they slowly begin to connect, the film takes us on a journey we hope will never end.

Regisseur en acteurs

 • Mihal Brezis portrait

  Mihal Brezis

  Director

 • Oded Binnun portrait

  Oded Binnun

  Director

 • Sarah Adler portait

  Sarah Adler

  Aya

 • Ulrich Thomsen portait

  Ulrich Thomsen

  Mr. Overby

Aya

Zin om Aya lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Aya te bekijken voor je op een rijtje.

Aya downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Aya downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aya. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Aya er ook in SD heel goed uit.

Aya streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Aya net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Aya hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Aya helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Aya torrent

Denk je dat je om Aya te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Aya trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Aya de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.