Aya
%
73

Aya

Nu kijken

Kijk Aya

Moeite met waar je nou Aya moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aya

Samenvatting

When Thomas Overby mistakenly believes Aya is his assigned driver, she spontaneously decides to go along with the charade and drives him to Jerusalem. A stiff and guarded pianist, Overby is intrigued by the impulsive though melancholy Aya. As they slowly begin to connect, the film takes us on a journey we hope will never end.

Regisseur en acteurs

 • Mihal Brezis portrait

  Mihal Brezis

  Director

 • Oded Binnun portrait

  Oded Binnun

  Director

 • Sarah Adler portait

  Sarah Adler

  Aya

 • Ulrich Thomsen portait

  Ulrich Thomsen

  Mr. Overby

Aya

Veel gehoord over Aya en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Aya heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Aya streamen

Wil je Aya, de movie met Sarah Adler, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Aya zelfs gratis kijken.

Aya downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Aya ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Aya er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Aya torrent

Op zoek naar een torrent van Aya? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Aya te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Aya trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Aya. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.