Ayka

Ayka

Bekijk de trailer

Kijk Ayka

Moeite met waar je nou Ayka moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ayka is een indringend drama van regisseur Sergey Dvortsevoy (Tulpan), over een jonge moeder die zich staande probeert te houden in Moskou, nadat ze haar pasgeboren baby noodgedwongen moet verlaten. De jonge Kirgizische vrouw Ayka (Samal Yeslyamova) leeft en werkt illegaal in Moskou. Wanneer ze bevalt van haar kind, weet ze zich geen raad en besluit ze hem achter te laten in het ziekenhuis. Nog herstellende van de ingrijpende bevalling, zoekt ze wanhopig naar werk om te kunnen overleven. Ondanks de vele tegenslagen probeert ze haar weg te vinden als immigrant in de grote metropool. Regisseur Sergey Dvortsevoy maakte in 2008 veel indruk met Tulpan, die op het filmfestival van Cannes geselecteerd werd voor de Un Certain Regard-competitie en de prijs won voor Beste Film. Voor Ayka sloeg hij de handen weer ineen met actrice Samal Yeslyamova, die op het afgelopen filmfestival van Cannes de prijs voor Beste Actrice in de wacht sleepte.

Regisseur en acteurs

  • Sergei Dvortsevoy portrait

    Sergei Dvortsevoy

    Director

  • Samal Yeslyamova portrait

    Samal Yeslyamova

    Ayka

Trailers

Ayka

Veel gehoord over Ayka en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ayka heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ayka streamen

Wil je Ayka, de movie met Samal Yeslyamova, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ayka zelfs gratis kijken.

Ayka downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ayka ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ayka er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ayka torrent

Op zoek naar een torrent van Ayka? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ayka te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ayka trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ayka. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.