Azhar
%
59

Azhar

Nu kijken

Kijk Azhar

Moeite met waar je nou Azhar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Azhar

Samenvatting

This biopic traces the tumultuous life and career of top cricket player Mohammad Azharuddin, who led India's national team in the 1990s.

Regisseur en acteurs

 • Anthony D'Souza portrait

  Anthony D'Souza

  Director

 • Emraan Hashmi portait

  Emraan Hashmi

  Actor

 • Nargis Fakhri portait

  Nargis Fakhri

  Actor

 • Lara Dutta portait

  Lara Dutta

  Actor

 • Prachi Desai portait

  Prachi Desai

  Actor

 • Kunaal Roy Kapur portait

  Kunaal Roy Kapur

  Actor

 • Manjot Singh portait

  Manjot Singh

  Actor

 • Rajesh Sharma portait

  Rajesh Sharma

  Actor

 • Kulbhushan Kharbanda portait

  Kulbhushan Kharbanda

  Actor

 • Gautam Gulati portait

  Gautam Gulati

  Actor

 • Varun Badola portait

  Varun Badola

  Actor

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Azhar

Veel gehoord over Azhar en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Azhar heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Azhar streamen

Wil je Azhar, de movie met Emraan Hashmi, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Azhar zelfs gratis kijken.

Azhar downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Azhar ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Azhar er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Azhar torrent

Op zoek naar een torrent van Azhar? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Azhar te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Azhar trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Azhar. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.