Azhar
%
59

Azhar

Nu kijken

Kijk Azhar

Moeite met waar je nou Azhar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Azhar

Samenvatting

This biopic traces the tumultuous life and career of top cricket player Mohammad Azharuddin, who led India's national team in the 1990s.

Regisseur en acteurs

 • Anthony D'Souza portrait

  Anthony D'Souza

  Director

 • Emraan Hashmi portait

  Emraan Hashmi

  Actor

 • Nargis Fakhri portait

  Nargis Fakhri

  Actor

 • Lara Dutta portait

  Lara Dutta

  Actor

 • Prachi Desai portait

  Prachi Desai

  Actor

 • Kunaal Roy Kapur portait

  Kunaal Roy Kapur

  Actor

 • Manjot Singh portait

  Manjot Singh

  Actor

 • Rajesh Sharma portait

  Rajesh Sharma

  Actor

 • Kulbhushan Kharbanda portait

  Kulbhushan Kharbanda

  Actor

 • Gautam Gulati portait

  Gautam Gulati

  Actor

 • Varun Badola portait

  Varun Badola

  Actor

Azhar

Zin om Azhar lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Azhar te bekijken voor je op een rijtje.

Azhar downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Azhar downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Azhar. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Azhar er ook in SD heel goed uit.

Azhar streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Azhar net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Azhar hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Azhar helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Azhar torrent

Denk je dat je om Azhar te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Azhar trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Azhar de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.