Baaghi
%
61

Baaghi

Nu kijken

Kijk Baaghi

Moeite met waar je nou Baaghi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Baaghi

Samenvatting

A martial artist faces his biggest test when he has to travel to Bangkok to rescue the woman he loves from the clutches of his romantic rival.

Regisseur en acteurs

 • Sabbir Khan portrait

  Sabbir Khan

  Director

 • Tiger Shroff portait

  Tiger Shroff

  Ronny

 • Shraddha Kapoor portait

  Shraddha Kapoor

  Sia

 • Sunil Grover portait

  Sunil Grover

  P. P. Khurrana

 • Sudheer Babu portait

  Sudheer Babu

  Raghav

 • Sanjay Mishra portait

  Sanjay Mishra

  Harry

 • Shaurya Bharadwaj portait

  Shaurya Bharadwaj

  Guruswamy

 • Kota Srinivasa Rao portait

  Kota Srinivasa Rao

  Producer

 • Sumit Gulati portait

  Sumit Gulati

  Sukhi

 • Ron Smoorenburg portait

  Ron Smoorenburg

  Jack

Baaghi

Op zoek naar Baaghi? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Baaghi streamen

Het streamen van movies als Baaghi heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Baaghi waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Baaghi dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Baaghi downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Baaghi te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Baaghi torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Baaghi trailer

Weet je nog niet zeker of Baaghi jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.