Baaghi
%
61

Baaghi

Nu kijken

Kijk Baaghi

Moeite met waar je nou Baaghi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Baaghi

Samenvatting

A martial artist faces his biggest test when he has to travel to Bangkok to rescue the woman he loves from the clutches of his romantic rival.

Regisseur en acteurs

 • Sabbir Khan portrait

  Sabbir Khan

  Director

 • Tiger Shroff portait

  Tiger Shroff

  Ronny

 • Shraddha Kapoor portait

  Shraddha Kapoor

  Sia

 • Sunil Grover portait

  Sunil Grover

  P. P. Khurrana

 • Sudheer Babu portait

  Sudheer Babu

  Raghav

 • Sanjay Mishra portait

  Sanjay Mishra

  Harry

 • Shaurya Bharadwaj portait

  Shaurya Bharadwaj

  Guruswamy

 • Kota Srinivasa Rao portait

  Kota Srinivasa Rao

  Producer

 • Sumit Gulati portait

  Sumit Gulati

  Sukhi

 • Ron Smoorenburg portait

  Ron Smoorenburg

  Jack

Baaghi

Benieuwd naar Baaghi? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Baaghi kunt bekijken.

Baaghi streamen

Wil je Baaghi streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Baaghi gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Baaghi downloaden

movies als Baaghi kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Baaghi. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Baaghi. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Baaghi torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Baaghi te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Baaghi trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Baaghi je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!