Baaghi
%
61

Baaghi

Nu kijken

Kijk Baaghi

Moeite met waar je nou Baaghi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Baaghi

Samenvatting

A martial artist faces his biggest test when he has to travel to Bangkok to rescue the woman he loves from the clutches of his romantic rival.

Regisseur en acteurs

 • Sabbir Khan portrait

  Sabbir Khan

  Director

 • Tiger Shroff portait

  Tiger Shroff

  Ronny

 • Shraddha Kapoor portait

  Shraddha Kapoor

  Sia

 • Sunil Grover portait

  Sunil Grover

  P. P. Khurrana

 • Sudheer Babu portait

  Sudheer Babu

  Raghav

 • Sanjay Mishra portait

  Sanjay Mishra

  Harry

 • Shaurya Bharadwaj portait

  Shaurya Bharadwaj

  Guruswamy

 • Kota Srinivasa Rao portait

  Kota Srinivasa Rao

  Producer

 • Sumit Gulati portait

  Sumit Gulati

  Sukhi

 • Ron Smoorenburg portait

  Ron Smoorenburg

  Jack

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Baaghi

Zin om Baaghi lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Baaghi te bekijken voor je op een rijtje.

Baaghi downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Baaghi downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Baaghi. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Baaghi er ook in SD heel goed uit.

Baaghi streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Baaghi net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Baaghi hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Baaghi helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Baaghi torrent

Denk je dat je om Baaghi te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Baaghi trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Baaghi de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.