Baaghi
%
61

Baaghi

Nu kijken

Kijk Baaghi

Moeite met waar je nou Baaghi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Baaghi

Samenvatting

A martial artist faces his biggest test when he has to travel to Bangkok to rescue the woman he loves from the clutches of his romantic rival.

Regisseur en acteurs

 • Sabbir Khan portrait

  Sabbir Khan

  Director

 • Tiger Shroff portait

  Tiger Shroff

  Ronny

 • Shraddha Kapoor portait

  Shraddha Kapoor

  Sia

 • Sunil Grover portait

  Sunil Grover

  P. P. Khurrana

 • Sudheer Babu portait

  Sudheer Babu

  Raghav

 • Sanjay Mishra portait

  Sanjay Mishra

  Harry

 • Shaurya Bharadwaj portait

  Shaurya Bharadwaj

  Guruswamy

 • Kota Srinivasa Rao portait

  Kota Srinivasa Rao

  Producer

 • Sumit Gulati portait

  Sumit Gulati

  Sukhi

 • Ron Smoorenburg portait

  Ron Smoorenburg

  Jack

Baaghi

Veel gehoord over Baaghi en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Baaghi heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Baaghi streamen

Wil je Baaghi, de movie met Tiger Shroff, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Baaghi zelfs gratis kijken.

Baaghi downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Baaghi ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Baaghi er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Baaghi torrent

Op zoek naar een torrent van Baaghi? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Baaghi te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Baaghi trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Baaghi. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.