Baantjer het begin

Baantjer het begin

Bekijk de trailer

Kijk Baantjer het begin

Moeite met waar je nou Baantjer het begin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 18-04-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

In de roerige jaren ‘80 wordt rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit De Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

Regisseur en acteurs

 • Arne Toonen portrait

  Arne Toonen

  Director

 • Waldemar Torenstra portrait

  Waldemar Torenstra

  Actor

 • Tygo Gernandt portrait

  Tygo Gernandt

  Actor

 • Robert de Hoog portrait

  Robert de Hoog

  Actor

 • Loes Luca portrait

  Loes Luca

  Actor

 • Ruben van der Meer portrait

  Ruben van der Meer

  Actor

 • Horace Cohen portrait

  Horace Cohen

  Actor

 • Lisa Smit portrait

  Lisa Smit

  Actor

Trailers

Baantjer het begin

Veel gehoord over Baantjer het begin en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Baantjer het begin heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Baantjer het begin streamen

Wil je Baantjer het begin, de movie met Waldemar Torenstra, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Baantjer het begin zelfs gratis kijken.

Baantjer het begin downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Baantjer het begin ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Baantjer het begin er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Baantjer het begin torrent

Op zoek naar een torrent van Baantjer het begin? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Baantjer het begin te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Baantjer het begin trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Baantjer het begin. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.