Baantjer het Begin

Baantjer het Begin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Baantjer het Begin

Moeite met waar je nou Baantjer het Begin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Baantjer het Begin

Bekijk nog 16 bronnen

Weten in welke bioscopen Baantjer het Begin draait?

Samenvatting

In de roerige jaren '80 wordt rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit De Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

Regisseur en acteurs

 • Arne Toonen portrait

  Arne Toonen

  Director

 • Waldemar Torenstra portrait

  Waldemar Torenstra

  Actor

 • Tygo Gernandt portrait

  Tygo Gernandt

  Actor

 • Robert de Hoog portrait

  Robert de Hoog

  Actor

 • Loes Luca portrait

  Loes Luca

  Actor

 • Ruben van der Meer portrait

  Ruben van der Meer

  Actor

 • Horace Cohen portrait

  Horace Cohen

  Actor

 • Lisa Smit portrait

  Lisa Smit

  Actor

Trailers

Baantjer het Begin

Benieuwd naar Baantjer het Begin? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Baantjer het Begin draait.

Baantjer het Begin in de bioscoop

Baantjer het Begin draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Baantjer het Begin.

Baantjer het Begin streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Baantjer het Begin te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Baantjer het Begin een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Baantjer het Begin zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Baantjer het Begin torrent

Op zoek naar een torrent van Baantjer het Begin? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Baantjer het Begin zonder zorgen.

Baantjer het Begin downloaden

Als Baantjer het Begin binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Baantjer het Begin trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Baantjer het Begin de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.