Baantjer het Begin

Baantjer het Begin

Bekijk de trailer

Kijk Baantjer het Begin

Moeite met waar je nou Baantjer het Begin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In de roerige jaren '80 wordt rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit De Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

Regisseur en acteurs

 • Arne Toonen portrait

  Arne Toonen

  Director

 • Waldemar Torenstra portrait

  Waldemar Torenstra

  Actor

 • Tygo Gernandt portrait

  Tygo Gernandt

  Actor

 • Robert de Hoog portrait

  Robert de Hoog

  Actor

 • Loes Luca portrait

  Loes Luca

  Actor

 • Ruben van der Meer portrait

  Ruben van der Meer

  Actor

 • Horace Cohen portrait

  Horace Cohen

  Actor

 • Lisa Smit portrait

  Lisa Smit

  Actor

Trailers

Baantjer het Begin

Wil je Baantjer het Begin kijken? De movie van Arne Toonen uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Baantjer het Begin op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Baantjer het Begin met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Baantjer het Begin downloaden

Het downloaden van Baantjer het Begin is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Baantjer het Begin ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Baantjer het Begin streamen

Het streamen van Baantjer het Begin heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Baantjer het Begin online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Baantjer het Begin kijkt. Ideaal!

Baantjer het Begin torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Baantjer het Begin. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Baantjer het Begin trailer

Bekijk eerst even de trailer van Baantjer het Begin voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.