Babe
%
68

Babe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Babe

Moeite met waar je nou Babe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Babe

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Academy Award winner and Best Picture nominee, Babe is the inspirational story of a shy Yorkshire piglet who doesn't quite know his place in the world. But when Farmer Hoggett (James Cromwell) wins him at the county fair, Babe discovers that he can be anything he wants to be - even an award-winning sheepdog! With the help of a delightful assortment of barnyard friends, the heroic little pig is headed for the challenge of his life in this endearing and fun-filled tale the whole family will love.

Regisseur en acteurs

 • Chris Noonan portrait

  Chris Noonan

  director

 • Evelyn Krape portrait

  Evelyn Krape

  actor

 • Russi Taylor portrait

  Russi Taylor

  actor

 • Miriam Flynn portrait

  Miriam Flynn

  actor

 • Hugo Weaving portrait

  Hugo Weaving

  actor

 • Danny Mann portrait

  Danny Mann

  actor

 • Miriam Margolyes portrait

  Miriam Margolyes

  actor

 • Christine Cavanaugh portrait

  Christine Cavanaugh

  actor

 • Magda Szubanski portrait

  Magda Szubanski

  actor

 • James Cromwell portrait

  James Cromwell

  actor

Trailers

Babe

Wil je Babe kijken? De movie vanuit 1995 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Babe op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Babe met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Babe downloaden

Het downloaden van Babe is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Babe ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Babe streamen

Het streamen van Babe heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Babe online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Babe kijkt. Ideaal!

Babe torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Babe. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Babe trailer

Bekijk eerst even de trailer van Babe voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.