Babe
%
68

Babe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Babe

Moeite met waar je nou Babe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Babe

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

Academy Award winner and Best Picture nominee, Babe is the inspirational story of a shy Yorkshire piglet who doesn't quite know his place in the world. But when Farmer Hoggett (James Cromwell) wins him at the county fair, Babe discovers that he can be anything he wants to be - even an award-winning sheepdog! With the help of a delightful assortment of barnyard friends, the heroic little pig is headed for the challenge of his life in this endearing and fun-filled tale the whole family will love.

Regisseur en acteurs

 • Chris Noonan portrait

  Chris Noonan

  director

 • Evelyn Krape portrait

  Evelyn Krape

  actor

 • Russi Taylor portrait

  Russi Taylor

  actor

 • Miriam Flynn portrait

  Miriam Flynn

  actor

 • Hugo Weaving portrait

  Hugo Weaving

  actor

 • Danny Mann portrait

  Danny Mann

  actor

 • Miriam Margolyes portrait

  Miriam Margolyes

  actor

 • Christine Cavanaugh portrait

  Christine Cavanaugh

  actor

 • Magda Szubanski portrait

  Magda Szubanski

  actor

 • James Cromwell portrait

  James Cromwell

  actor

Trailers

Babe

Wil je Babe kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1995 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Babe streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Babe niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Babe zelfs gratis bekijken.

Babe downloaden

Wil je Babe ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Babe overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Babe torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Babe is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Babe trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Babe de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.