Babe
%
68

Babe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Babe

Moeite met waar je nou Babe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Babe

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Academy Award winner and Best Picture nominee, Babe is the inspirational story of a shy Yorkshire piglet who doesn't quite know his place in the world. But when Farmer Hoggett (James Cromwell) wins him at the county fair, Babe discovers that he can be anything he wants to be - even an award-winning sheepdog! With the help of a delightful assortment of barnyard friends, the heroic little pig is headed for the challenge of his life in this endearing and fun-filled tale the whole family will love.

Regisseur en acteurs

 • Chris Noonan portrait

  Chris Noonan

  director

 • Evelyn Krape portrait

  Evelyn Krape

  actor

 • Russi Taylor portrait

  Russi Taylor

  actor

 • Miriam Flynn portrait

  Miriam Flynn

  actor

 • Hugo Weaving portrait

  Hugo Weaving

  actor

 • Danny Mann portrait

  Danny Mann

  actor

 • Miriam Margolyes portrait

  Miriam Margolyes

  actor

 • Christine Cavanaugh portrait

  Christine Cavanaugh

  actor

 • Magda Szubanski portrait

  Magda Szubanski

  actor

 • James Cromwell portrait

  James Cromwell

  actor

Trailers

Babe

Op zoek naar Babe? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Babe streamen

Het streamen van movies als Babe heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Babe waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Babe dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Babe downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Babe te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Babe torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Babe trailer

Weet je nog niet zeker of Babe jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.