Babe
%
68

Babe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Babe

Moeite met waar je nou Babe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Babe

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Academy Award winner and Best Picture nominee, Babe is the inspirational story of a shy Yorkshire piglet who doesn't quite know his place in the world. But when Farmer Hoggett (James Cromwell) wins him at the county fair, Babe discovers that he can be anything he wants to be - even an award-winning sheepdog! With the help of a delightful assortment of barnyard friends, the heroic little pig is headed for the challenge of his life in this endearing and fun-filled tale the whole family will love.

Regisseur en acteurs

 • Chris Noonan portrait

  Chris Noonan

  director

 • Evelyn Krape portrait

  Evelyn Krape

  actor

 • Russi Taylor portrait

  Russi Taylor

  actor

 • Miriam Flynn portrait

  Miriam Flynn

  actor

 • Hugo Weaving portrait

  Hugo Weaving

  actor

 • Danny Mann portrait

  Danny Mann

  actor

 • Miriam Margolyes portrait

  Miriam Margolyes

  actor

 • Christine Cavanaugh portrait

  Christine Cavanaugh

  actor

 • Magda Szubanski portrait

  Magda Szubanski

  actor

 • James Cromwell portrait

  James Cromwell

  actor

Trailers

Babe

Veel gehoord over Babe en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Babe heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Babe streamen

Wil je Babe, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Babe zelfs gratis kijken.

Babe downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Babe ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Babe er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Babe torrent

Op zoek naar een torrent van Babe? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Babe te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Babe trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Babe. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.