Babette's Feast
%
78

Babette's Feast

Nu kijken

Kijk Babette's Feast

Moeite met waar je nou Babette's Feast moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Babette's Feast

Samenvatting

Denemarken, 1871. De Franse politieke vluchtelinge Babette arriveert in een afgelegen kuststadje en wordt er opgevangen door Philippa en Martina, twee al wat oudere, ongetrouwde dames. Zij zijn de dochters van de allang overleden dominee van het stadje. Ooit waren het mooie jonge vrouwen, maar ze gaven de liefde en de romantiek op om voor hun vader te zorgen en zochten hun toevlucht in het geloof. De zussen nemen Babette in dienst als huishoudster en kokkin. Babette blijkt uitstekend te kunnen koken en heeft zo nog wel een paar geheimpjes die het leven van de zussen een nieuwe wending zouden kunnen geven. Dat blijkt wanneer ze een somptueus banket organiseert om de honderdste verjaardag te vieren van de geboorte van hun vader ....

Regisseur en acteurs

 • Gabriel Axel portrait

  Gabriel Axel

  Director

 • Ghita Nørby portait

  Ghita Nørby

  Narrator

 • Stéphane Audran portait

  Stéphane Audran

  Babette Hersant

 • Bodil Kjer portait

  Bodil Kjer

  Filippa

 • Birgitte Federspiel portait

  Birgitte Federspiel

  Martine

 • Vibeke Hastrup portait

  Vibeke Hastrup

  Young Martine

 • Jarl Kulle portait

  Jarl Kulle

  Gen. Lorens Löwenhielm

 • Bibi Andersson portait

  Bibi Andersson

  Svensk hofdame

 • Asta Esper Hagen Andersen portrait

  Asta Esper Hagen Andersen

  Anna

 • Thomas Antoni portrait

  Thomas Antoni

  Svensk Lieutenant

 • Gert Bastian portrait

  Gert Bastian

  Poor Man

 • Viggo Bentzon portrait

  Viggo Bentzon

  Fisherman in Rowboat

Babette's Feast

Benieuwd naar Babette's Feast? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Babette's Feast draait.

Babette's Feast in de bioscoop

Babette's Feast draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Babette's Feast.

Babette's Feast streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Babette's Feast te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Babette's Feast een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Babette's Feast zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Babette's Feast torrent

Op zoek naar een torrent van Babette's Feast? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Babette's Feast zonder zorgen.

Babette's Feast downloaden

Als Babette's Feast binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Babette's Feast trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Babette's Feast de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.