Babette's Feast
%
78

Babette's Feast

Nu kijken

Kijk Babette's Feast

Moeite met waar je nou Babette's Feast moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Babette's Feast

Samenvatting

Denemarken, 1871. De Franse politieke vluchtelinge Babette arriveert in een afgelegen kuststadje en wordt er opgevangen door Philippa en Martina, twee al wat oudere, ongetrouwde dames. Zij zijn de dochters van de allang overleden dominee van het stadje. Ooit waren het mooie jonge vrouwen, maar ze gaven de liefde en de romantiek op om voor hun vader te zorgen en zochten hun toevlucht in het geloof. De zussen nemen Babette in dienst als huishoudster en kokkin. Babette blijkt uitstekend te kunnen koken en heeft zo nog wel een paar geheimpjes die het leven van de zussen een nieuwe wending zouden kunnen geven. Dat blijkt wanneer ze een somptueus banket organiseert om de honderdste verjaardag te vieren van de geboorte van hun vader ....

Regisseur en acteurs

 • Gabriel Axel portrait

  Gabriel Axel

  Director

 • Ghita Nørby portait

  Ghita Nørby

  Narrator

 • Stéphane Audran portait

  Stéphane Audran

  Babette Hersant

 • Bodil Kjer portait

  Bodil Kjer

  Filippa

 • Birgitte Federspiel portait

  Birgitte Federspiel

  Martine

 • Vibeke Hastrup portait

  Vibeke Hastrup

  Young Martine

 • Jarl Kulle portait

  Jarl Kulle

  Gen. Lorens Löwenhielm

 • Bibi Andersson portait

  Bibi Andersson

  Svensk hofdame

 • Asta Esper Hagen Andersen portrait

  Asta Esper Hagen Andersen

  Anna

 • Thomas Antoni portrait

  Thomas Antoni

  Svensk Lieutenant

 • Gert Bastian portrait

  Gert Bastian

  Poor Man

 • Viggo Bentzon portrait

  Viggo Bentzon

  Fisherman in Rowboat

Babette's Feast

Benieuwd naar Babette's Feast? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Babette's Feast kunt bekijken.

Babette's Feast streamen

Wil je Babette's Feast streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Babette's Feast gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Babette's Feast downloaden

movies als Babette's Feast kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Babette's Feast. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Babette's Feast. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Babette's Feast torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Babette's Feast te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Babette's Feast trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Babette's Feast je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!