Babette's Feast
%
78

Babette's Feast

Nu kijken

Kijk Babette's Feast

Moeite met waar je nou Babette's Feast moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Babette's Feast

Samenvatting

Denemarken, 1871. De Franse politieke vluchtelinge Babette arriveert in een afgelegen kuststadje en wordt er opgevangen door Philippa en Martina, twee al wat oudere, ongetrouwde dames. Zij zijn de dochters van de allang overleden dominee van het stadje. Ooit waren het mooie jonge vrouwen, maar ze gaven de liefde en de romantiek op om voor hun vader te zorgen en zochten hun toevlucht in het geloof. De zussen nemen Babette in dienst als huishoudster en kokkin. Babette blijkt uitstekend te kunnen koken en heeft zo nog wel een paar geheimpjes die het leven van de zussen een nieuwe wending zouden kunnen geven. Dat blijkt wanneer ze een somptueus banket organiseert om de honderdste verjaardag te vieren van de geboorte van hun vader ....

Regisseur en acteurs

 • Gabriel Axel portrait

  Gabriel Axel

  Director

 • Ghita Nørby portait

  Ghita Nørby

  Narrator

 • Stéphane Audran portait

  Stéphane Audran

  Babette Hersant

 • Bodil Kjer portait

  Bodil Kjer

  Filippa

 • Birgitte Federspiel portait

  Birgitte Federspiel

  Martine

 • Vibeke Hastrup portait

  Vibeke Hastrup

  Young Martine

 • Jarl Kulle portait

  Jarl Kulle

  Gen. Lorens Löwenhielm

 • Bibi Andersson portait

  Bibi Andersson

  Svensk hofdame

 • Asta Esper Hagen Andersen portrait

  Asta Esper Hagen Andersen

  Anna

 • Thomas Antoni portrait

  Thomas Antoni

  Svensk Lieutenant

 • Gert Bastian portrait

  Gert Bastian

  Poor Man

 • Viggo Bentzon portrait

  Viggo Bentzon

  Fisherman in Rowboat

Babette's Feast

Veel gehoord over Babette's Feast en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Babette's Feast heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Babette's Feast streamen

Wil je Babette's Feast, de movie met Ghita Nørby, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Babette's Feast zelfs gratis kijken.

Babette's Feast downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Babette's Feast ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Babette's Feast er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Babette's Feast torrent

Op zoek naar een torrent van Babette's Feast? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Babette's Feast te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Babette's Feast trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Babette's Feast. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.