Babette's Feast
%
78

Babette's Feast

Nu kijken

Kijk Babette's Feast

Moeite met waar je nou Babette's Feast moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Babette's Feast

Samenvatting

Denemarken, 1871. De Franse politieke vluchtelinge Babette arriveert in een afgelegen kuststadje en wordt er opgevangen door Philippa en Martina, twee al wat oudere, ongetrouwde dames. Zij zijn de dochters van de allang overleden dominee van het stadje. Ooit waren het mooie jonge vrouwen, maar ze gaven de liefde en de romantiek op om voor hun vader te zorgen en zochten hun toevlucht in het geloof. De zussen nemen Babette in dienst als huishoudster en kokkin. Babette blijkt uitstekend te kunnen koken en heeft zo nog wel een paar geheimpjes die het leven van de zussen een nieuwe wending zouden kunnen geven. Dat blijkt wanneer ze een somptueus banket organiseert om de honderdste verjaardag te vieren van de geboorte van hun vader ....

Regisseur en acteurs

 • Gabriel Axel portrait

  Gabriel Axel

  Director

 • Ghita Nørby portait

  Ghita Nørby

  Narrator

 • Stéphane Audran portait

  Stéphane Audran

  Babette Hersant

 • Bodil Kjer portait

  Bodil Kjer

  Filippa

 • Birgitte Federspiel portait

  Birgitte Federspiel

  Martine

 • Vibeke Hastrup portait

  Vibeke Hastrup

  Young Martine

 • Jarl Kulle portait

  Jarl Kulle

  Gen. Lorens Löwenhielm

 • Bibi Andersson portait

  Bibi Andersson

  Svensk hofdame

 • Asta Esper Hagen Andersen portrait

  Asta Esper Hagen Andersen

  Anna

 • Thomas Antoni portrait

  Thomas Antoni

  Svensk Lieutenant

 • Gert Bastian portrait

  Gert Bastian

  Poor Man

 • Viggo Bentzon portrait

  Viggo Bentzon

  Fisherman in Rowboat

Babette's Feast

Wil je Babette's Feast kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1987 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Babette's Feast streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Babette's Feast niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Babette's Feast zelfs gratis bekijken.

Babette's Feast downloaden

Wil je Babette's Feast ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Babette's Feast overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Babette's Feast torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Babette's Feast is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Babette's Feast trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Babette's Feast de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.