Babies
%
71

Babies

Kijk Babies

Moeite met waar je nou Babies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Vier landen… vier baby's… vanaf hun geboorte tot hun eerste pasjes. Ponijao, Bayarjargal, Mari en Hattie leven in Namibië, Mongolië, Japan en in de Verenigde Staten. Babies neemt ons mee naar het hart van totaal verschillende culturen. We beleven de meest ontroerende, grappige, zorgeloze, unieke en universele momenten van de eerste levensmaanden. Een hartverwarmend anderhalf uur vol avontuur, actie en humor. Elk shot vertelt een verhaal, als het avontuur van het leven begint.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Balmès portrait

  Thomas Balmès

  Director

 • Bayar portrait

  Bayar

  himself

 • Hattie portrait

  Hattie

  herself

 • Bayar portrait

  Bayar

  herself

 • Ponijao portrait

  Ponijao

  himself

Babies

Op zoek naar Babies? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Babies streamen

Het streamen van movies als Babies heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Babies waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Babies dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Babies downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Babies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Babies torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Babies trailer

Weet je nog niet zeker of Babies jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.