Babies
%
71

Babies

Nu kijken

Kijk Babies

Moeite met waar je nou Babies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Babies

Samenvatting

Vier landen… vier baby's… vanaf hun geboorte tot hun eerste pasjes. Ponijao, Bayarjargal, Mari en Hattie leven in Namibië, Mongolië, Japan en in de Verenigde Staten. Babies neemt ons mee naar het hart van totaal verschillende culturen. We beleven de meest ontroerende, grappige, zorgeloze, unieke en universele momenten van de eerste levensmaanden. Een hartverwarmend anderhalf uur vol avontuur, actie en humor. Elk shot vertelt een verhaal, als het avontuur van het leven begint.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Balmès portrait

  Thomas Balmès

  Director

 • Bayar portrait

  Bayar

  himself

 • Hattie portrait

  Hattie

  herself

 • Bayar portrait

  Bayar

  herself

 • Ponijao portrait

  Ponijao

  himself

Babies

Zin om Babies lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Babies te bekijken voor je op een rijtje.

Babies downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Babies downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Babies. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Babies er ook in SD heel goed uit.

Babies streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Babies net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Babies hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Babies helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Babies torrent

Denk je dat je om Babies te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Babies trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Babies de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.