Babies
%
71

Babies

Kijk Babies

Moeite met waar je nou Babies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Vier landen… vier baby's… vanaf hun geboorte tot hun eerste pasjes. Ponijao, Bayarjargal, Mari en Hattie leven in Namibië, Mongolië, Japan en in de Verenigde Staten. Babies neemt ons mee naar het hart van totaal verschillende culturen. We beleven de meest ontroerende, grappige, zorgeloze, unieke en universele momenten van de eerste levensmaanden. Een hartverwarmend anderhalf uur vol avontuur, actie en humor. Elk shot vertelt een verhaal, als het avontuur van het leven begint.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Balmès portrait

  Thomas Balmès

  Director

 • Bayar portrait

  Bayar

  himself

 • Hattie portrait

  Hattie

  herself

 • Bayar portrait

  Bayar

  herself

 • Ponijao portrait

  Ponijao

  himself

Babies

Veel gehoord over Babies en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Babies heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Babies streamen

Wil je Babies, de movie met Bayar, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Babies zelfs gratis kijken.

Babies downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Babies ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Babies er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Babies torrent

Op zoek naar een torrent van Babies? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Babies te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Babies trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Babies. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.