Babies
%
71

Babies

Kijk Babies

Moeite met waar je nou Babies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Vier landen… vier baby's… vanaf hun geboorte tot hun eerste pasjes. Ponijao, Bayarjargal, Mari en Hattie leven in Namibië, Mongolië, Japan en in de Verenigde Staten. Babies neemt ons mee naar het hart van totaal verschillende culturen. We beleven de meest ontroerende, grappige, zorgeloze, unieke en universele momenten van de eerste levensmaanden. Een hartverwarmend anderhalf uur vol avontuur, actie en humor. Elk shot vertelt een verhaal, als het avontuur van het leven begint.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Balmès portrait

  Thomas Balmès

  Director

 • Bayar portrait

  Bayar

  himself

 • Hattie portrait

  Hattie

  herself

 • Bayar portrait

  Bayar

  herself

 • Ponijao portrait

  Ponijao

  himself

Babies

Babies streamen

Babies streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Babies downloaden

Zin om Babies te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Babies te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Babies torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Babies makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Babies trailer

Wil je er zeker van zijn dat Babies jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.