Babies
%
71

Babies

Kijk Babies

Moeite met waar je nou Babies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Vier landen… vier baby's… vanaf hun geboorte tot hun eerste pasjes. Ponijao, Bayarjargal, Mari en Hattie leven in Namibië, Mongolië, Japan en in de Verenigde Staten. Babies neemt ons mee naar het hart van totaal verschillende culturen. We beleven de meest ontroerende, grappige, zorgeloze, unieke en universele momenten van de eerste levensmaanden. Een hartverwarmend anderhalf uur vol avontuur, actie en humor. Elk shot vertelt een verhaal, als het avontuur van het leven begint.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Balmès portrait

  Thomas Balmès

  Director

 • Bayar portrait

  Bayar

  himself

 • Hattie portrait

  Hattie

  herself

 • Bayar portrait

  Bayar

  herself

 • Ponijao portrait

  Ponijao

  himself

Babies

Wil je Babies kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Babies streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Babies niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Babies zelfs gratis bekijken.

Babies downloaden

Wil je Babies ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Babies overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Babies torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Babies is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Babies trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Babies de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.