Baboussia
%
74

Baboussia

Kijk Baboussia

Moeite met waar je nou Baboussia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Archangelsk, in het noorden van Rusland. Nadat ze heel haar leven voor haar kinderen en kleinkinderen heeft gezorgd, moet de oude grootmoeder "Baboussia" Tousia nu zelf een beroep doen op de hulp van haar familieleden. Ze wordt eerst naar haar zuster Anna gestuurd. Maar wanneer die na een handgemeen met haar zoon in het hospitaal belandt, staat Tousia weer op straat. Haar zoektocht naar een nieuw thuis wordt een lange lijdensweg van het ene familielid naar het andere, langs kinderen en kleinkinderen die allemaal wel een reden hebben om haar niet in huis te nemen. De ene heeft geen geld, de andere geen tijd omdat hij geld moet verdienen. Nog een andere is journalist en een vierde is getraumatiseerd door de oorlog in Tsjetsjenië. Maar Toussia laat niet met zich sollen ...

Regisseur en acteurs

 • Lidya Bobrova portrait

  Lidya Bobrova

  Director

 • Nina Shubina portrait

  Nina Shubina

  Babusya

 • Olga Onishchenko portrait

  Olga Onishchenko

  Liza

 • Anna Ovsyannikova portrait

  Anna Ovsyannikova

  Anna

 • Vladimir Kulakow portrait

  Vladimir Kulakow

  Viktor

 • Sergey Anufriev portrait

  Sergey Anufriev

  Nikolai

 • Yuriy Ovsyanko portrait

  Yuriy Ovsyanko

  Ivan

 • Valentina Cherkozyanova portrait

  Valentina Cherkozyanova

  Valentina

 • Mariya Lobachyova portait

  Mariya Lobachyova

  Taya

 • Sergey Gamov portrait

  Sergey Gamov

  Tolik

 • Tamara Tsyganova portrait

  Tamara Tsyganova

  Masha

 • Polya Tilge portrait

  Polya Tilge

  Olya

 • Sergei Kabanovsky portrait

  Sergei Kabanovsky

  Leonid

 • Pavel Derevyanko portait

  Pavel Derevyanko

  Viktor's Friend

Baboussia

Op zoek naar Baboussia? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Baboussia streamen

Het streamen van movies als Baboussia heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Baboussia waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Baboussia dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Baboussia downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Baboussia te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Baboussia torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Baboussia trailer

Weet je nog niet zeker of Baboussia jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.