Baboussia
%
74

Baboussia

Kijk Baboussia

Moeite met waar je nou Baboussia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Archangelsk, in het noorden van Rusland. Nadat ze heel haar leven voor haar kinderen en kleinkinderen heeft gezorgd, moet de oude grootmoeder "Baboussia" Tousia nu zelf een beroep doen op de hulp van haar familieleden. Ze wordt eerst naar haar zuster Anna gestuurd. Maar wanneer die na een handgemeen met haar zoon in het hospitaal belandt, staat Tousia weer op straat. Haar zoektocht naar een nieuw thuis wordt een lange lijdensweg van het ene familielid naar het andere, langs kinderen en kleinkinderen die allemaal wel een reden hebben om haar niet in huis te nemen. De ene heeft geen geld, de andere geen tijd omdat hij geld moet verdienen. Nog een andere is journalist en een vierde is getraumatiseerd door de oorlog in Tsjetsjenië. Maar Toussia laat niet met zich sollen ...

Regisseur en acteurs

 • Lidya Bobrova portrait

  Lidya Bobrova

  Director

 • Nina Shubina portrait

  Nina Shubina

  Babusya

 • Olga Onishchenko portrait

  Olga Onishchenko

  Liza

 • Anna Ovsyannikova portrait

  Anna Ovsyannikova

  Anna

 • Vladimir Kulakow portrait

  Vladimir Kulakow

  Viktor

 • Sergey Anufriev portrait

  Sergey Anufriev

  Nikolai

 • Yuriy Ovsyanko portrait

  Yuriy Ovsyanko

  Ivan

 • Valentina Cherkozyanova portrait

  Valentina Cherkozyanova

  Valentina

 • Mariya Lobachyova portait

  Mariya Lobachyova

  Taya

 • Sergey Gamov portrait

  Sergey Gamov

  Tolik

 • Tamara Tsyganova portrait

  Tamara Tsyganova

  Masha

 • Polya Tilge portrait

  Polya Tilge

  Olya

 • Sergei Kabanovsky portrait

  Sergei Kabanovsky

  Leonid

 • Pavel Derevyanko portait

  Pavel Derevyanko

  Viktor's Friend

Baboussia

Zin om Baboussia lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Baboussia te bekijken voor je op een rijtje.

Baboussia downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Baboussia downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Baboussia. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Baboussia er ook in SD heel goed uit.

Baboussia streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Baboussia net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Baboussia hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Baboussia helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Baboussia torrent

Denk je dat je om Baboussia te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Baboussia trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Baboussia de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.