Baby Steps
%
49

Baby Steps

Nu kijken

Kijk Baby Steps

Moeite met waar je nou Baby Steps moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Baby Steps

Samenvatting

Danny, a Taiwanese-American man, and his partner Tate want to have a baby, but the complex world of international surrogacy is further complicated by Danny's well-meaning but extremely meddlesome mother.

Regisseur en acteurs

 • Barney Cheng portrait

  Barney Cheng

  Director

 • Barney Cheng portrait

  Barney Cheng

  Danny

 • Michael Adam Hamilton portait

  Michael Adam Hamilton

  Tate

 • Kuei Ya-Lei portait

  Kuei Ya-Lei

  Ma

 • Love Fang portrait

  Love Fang

  Mickey

 • Tzi Ma portait

  Tzi Ma

  Mr. Lin

Baby Steps

Zin om Baby Steps lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Baby Steps te bekijken voor je op een rijtje.

Baby Steps downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Baby Steps downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Baby Steps. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Baby Steps er ook in SD heel goed uit.

Baby Steps streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Baby Steps net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Baby Steps hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Baby Steps helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Baby Steps torrent

Denk je dat je om Baby Steps te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Baby Steps trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Baby Steps de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.