Baby Steps
%
49

Baby Steps

Nu kijken

Kijk Baby Steps

Moeite met waar je nou Baby Steps moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Baby Steps

Samenvatting

Danny, a Taiwanese-American man, and his partner Tate want to have a baby, but the complex world of international surrogacy is further complicated by Danny's well-meaning but extremely meddlesome mother.

Regisseur en acteurs

 • Barney Cheng portrait

  Barney Cheng

  Director

 • Barney Cheng portrait

  Barney Cheng

  Danny

 • Michael Adam Hamilton portait

  Michael Adam Hamilton

  Tate

 • Kuei Ya-Lei portait

  Kuei Ya-Lei

  Ma

 • Love Fang portrait

  Love Fang

  Mickey

 • Tzi Ma portait

  Tzi Ma

  Mr. Lin

Baby Steps

Benieuwd naar Baby Steps? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Baby Steps draait.

Baby Steps in de bioscoop

Baby Steps draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Baby Steps.

Baby Steps streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Baby Steps te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Baby Steps een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Baby Steps zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Baby Steps torrent

Op zoek naar een torrent van Baby Steps? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Baby Steps zonder zorgen.

Baby Steps downloaden

Als Baby Steps binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Baby Steps trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Baby Steps de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.