Baby X

Baby X

Kijk Baby X

Moeite met waar je nou Baby X moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In this animated short, a child only known as X is raised without gender norms as part of a social experiment. X is loved by its classmates but despised by adults because no one knows if it is a boy or girl. Based on the book "X, a Fabulous Child's Story" by Lois Gould.

Regisseur en acteurs

 • Brendan Bradley portait

  Brendan Bradley

  Director

 • Yuri Lowenthal portait

  Yuri Lowenthal

  Actor

 • Ashley Clements portrait

  Ashley Clements

  Actor

 • Hunter Davis portrait

  Hunter Davis

  Actor

 • Sara Fletcher portait

  Sara Fletcher

  Actor

 • Tara Platt portait

  Tara Platt

  Actor

Baby X

Zin om Baby X lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Baby X te bekijken voor je op een rijtje.

Baby X downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Baby X downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Baby X. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Baby X er ook in SD heel goed uit.

Baby X streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Baby X net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Baby X hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Baby X helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Baby X torrent

Denk je dat je om Baby X te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Baby X trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Baby X de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.