Baby X

Baby X

Kijk Baby X

Moeite met waar je nou Baby X moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In this animated short, a child only known as X is raised without gender norms as part of a social experiment. X is loved by its classmates but despised by adults because no one knows if it is a boy or girl. Based on the book "X, a Fabulous Child's Story" by Lois Gould.

Regisseur en acteurs

 • Brendan Bradley portait

  Brendan Bradley

  Director

 • Yuri Lowenthal portait

  Yuri Lowenthal

  Actor

 • Ashley Clements portait

  Ashley Clements

  Actor

 • Hunter Davis portait

  Hunter Davis

  Actor

 • Sara Fletcher portait

  Sara Fletcher

  Actor

 • Tara Platt portait

  Tara Platt

  Actor

Baby X

Veel gehoord over Baby X en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Baby X heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Baby X streamen

Wil je Baby X, de movie met Yuri Lowenthal, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Baby X zelfs gratis kijken.

Baby X downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Baby X ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Baby X er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Baby X torrent

Op zoek naar een torrent van Baby X? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Baby X te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Baby X trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Baby X. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.