Babycall
%
57

Babycall

Nu kijken

Kijk Babycall

Moeite met waar je nou Babycall moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Babycall

Samenvatting

After escaping an abusive husband, Anna and her 8 year old son move to a secret location in a giant apartment building. Terrified that her ex-husband will find them she buys a baby monitor to keep in her son's room at all times. But strange noises echo in the baby monitor from elsewhere in the building. As she witnesses the sounds of what she believes is another child being murdered she fears it is her own. Reliving the nightmare she recently escaped, Anna will need to figure out what's real and what isn't before she loses her sanity and her child.

Regisseur en acteurs

 • Pål Sletaune portait

  Pål Sletaune

  Director

 • Noomi Rapace portait

  Noomi Rapace

  Anna

 • Kristoffer Joner portait

  Kristoffer Joner

  Helge

 • Vetle Qvenild Werring portait

  Vetle Qvenild Werring

  Anders

 • Maria Bock portait

  Maria Bock

  Grete

 • Torkil Johannes Høeg Swensen portrait

  Torkil Johannes Høeg Swensen

  Nabogutten

 • Henrik Rafaelsen portait

  Henrik Rafaelsen

  Mannlig doktor

 • Stig R. Amdam portait

  Stig R. Amdam

  Ole

Babycall

Wil je Babycall kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Babycall streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Babycall niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Babycall zelfs gratis bekijken.

Babycall downloaden

Wil je Babycall ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Babycall overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Babycall torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Babycall is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Babycall trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Babycall de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.