Babycall
%
57

Babycall

Nu kijken

Kijk Babycall

Moeite met waar je nou Babycall moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Babycall

Samenvatting

After escaping an abusive husband, Anna and her 8 year old son move to a secret location in a giant apartment building. Terrified that her ex-husband will find them she buys a baby monitor to keep in her son's room at all times. But strange noises echo in the baby monitor from elsewhere in the building. As she witnesses the sounds of what she believes is another child being murdered she fears it is her own. Reliving the nightmare she recently escaped, Anna will need to figure out what's real and what isn't before she loses her sanity and her child.

Regisseur en acteurs

 • Pål Sletaune portait

  Pål Sletaune

  Director

 • Noomi Rapace portait

  Noomi Rapace

  Anna

 • Kristoffer Joner portait

  Kristoffer Joner

  Helge

 • Vetle Qvenild Werring portait

  Vetle Qvenild Werring

  Anders

 • Maria Bock portait

  Maria Bock

  Grete

 • Torkil Johannes Høeg Swensen portrait

  Torkil Johannes Høeg Swensen

  Nabogutten

 • Henrik Rafaelsen portait

  Henrik Rafaelsen

  Mannlig doktor

 • Stig R. Amdam portait

  Stig R. Amdam

  Ole

Babycall

Wil je Babycall kijken? De movie van Pål Sletaune uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Babycall op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Babycall met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Babycall downloaden

Het downloaden van Babycall is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Babycall ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Babycall streamen

Het streamen van Babycall heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Babycall online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Babycall kijkt. Ideaal!

Babycall torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Babycall. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Babycall trailer

Bekijk eerst even de trailer van Babycall voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.