Babylon 5: The Gathering
%
66

Babylon 5: The Gathering

Kijk Babylon 5: The Gathering

Moeite met waar je nou Babylon 5: The Gathering moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Babylon 5 is de naam van een gigantisch ruimtestad, waar rassen uit alle hoeken van het universum samenkomen om er op voet van gelijkheid samen te leven. In The Gathering wordt het slagen van de interstellaire vredesonderhandelingen bedreigd door een moordenaar met snode plannen.

Regisseur en acteurs

 • Richard Compton portrait

  Richard Compton

  Director

 • Michael O’Hare portait

  Michael O’Hare

  Cmdr. Jeffrey Sinclair

 • Tamlyn Tomita portait

  Tamlyn Tomita

  Lt. Cmdr. Laurel Takashima

 • Jerry Doyle portait

  Jerry Doyle

  Michael Garibaldi

 • Mira Furlan portait

  Mira Furlan

  Delenn

 • Peter Jurasik portait

  Peter Jurasik

  Londo Mollari

 • Andreas Katsulas portait

  Andreas Katsulas

  G'Kar

 • Blaire Baron portait

  Blaire Baron

  Carolyn Sykes

 • John Fleck portait

  John Fleck

  Del Varner

 • Patricia Tallman portait

  Patricia Tallman

  Lyta Alexander

 • Steven R. Barnett portrait

  Steven R. Barnett

  Eric Hazeltine

 • Ed Wasser portrait

  Ed Wasser

  Guerra

 • Linda Hoffman portait

  Linda Hoffman

  Dome Tech #2

Babylon 5: The Gathering

Zin om Babylon 5: The Gathering lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Babylon 5: The Gathering te bekijken voor je op een rijtje.

Babylon 5: The Gathering downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Babylon 5: The Gathering downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Babylon 5: The Gathering. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Babylon 5: The Gathering er ook in SD heel goed uit.

Babylon 5: The Gathering streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Babylon 5: The Gathering net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Babylon 5: The Gathering hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Babylon 5: The Gathering helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Babylon 5: The Gathering torrent

Denk je dat je om Babylon 5: The Gathering te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Babylon 5: The Gathering trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Babylon 5: The Gathering de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.