Babysitting 2
%
64

Babysitting 2

Nu kijken

Kijk Babysitting 2

Moeite met waar je nou Babysitting 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Babysitting 2

Samenvatting

Sonia wil haar vriend Frank voorstellen aan haar vader Jean-Pierre, directeur van een milieuvriendelijk hotel in Brazilië. Zo gezegd, zo gedaan en dus treft de hele bende elkaar opnieuw om er samen een droomvakantie door te brengen. Op een ochtend vertrekken de jongens op excursie in het Amazoneregenwoud. Jean-Pierre vertrouwt hen zijn verschrikkelijke moeder Yolande toe. Bij het aanbreken van de volgende dag blijken ze echter allemaal verdwenen... Enkel de kleine camera waarmee ze vertrokken waren, wordt teruggevonden. Sonia en haar vader zullen aan de hand van deze beelden de anderen moeten opsporen...

Regisseur en acteurs

 • Nicolas Benamou portrait

  Nicolas Benamou

  Director

 • Philippe Lacheau portait

  Philippe Lacheau

  Director

 • Philippe Lacheau portait

  Philippe Lacheau

  Franck

 • Alice David portait

  Alice David

  Sonia

 • Vincent Desagnat portait

  Vincent Desagnat

  Ernest

 • Tarek Boudali portait

  Tarek Boudali

  Sam

 • Julien Arruti portait

  Julien Arruti

  Alex

Babysitting 2

Zin om Babysitting 2 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Babysitting 2 te bekijken voor je op een rijtje.

Babysitting 2 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Babysitting 2 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Babysitting 2. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Babysitting 2 er ook in SD heel goed uit.

Babysitting 2 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Babysitting 2 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Babysitting 2 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Babysitting 2 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Babysitting 2 torrent

Denk je dat je om Babysitting 2 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Babysitting 2 trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Babysitting 2 de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.