Bacalaureat
%
75

Bacalaureat

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bacalaureat

Moeite met waar je nou Bacalaureat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bacalaureat

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Chirurg Romeo Aldea heeft zijn dochter Eliza opgevoed met het idee dat ze ooit in het buitenland zou gaan studeren om elders een beter leven te kunnen opbouwen. Op haar 18de heeft Eliza een beurs op zak om psychologie te studeren in Engeland. Ze moet enkel nog haar diploma middelbaar onderwijs halen - een formaliteit voor een uitstekende studente als zij. Maar de dag voor haar eindexamens zet een dramatische gebeurtenis Eliza's toekomst op de helling. Romeo staat nu voor een fundamentele beslissing. Er zijn manieren om het probleem op te lossen, maar die ondermijnen alle principes waarmee hij zijn dochter opgevoed heeft.

Regisseur en acteurs

 • Cristian Mungiu portait

  Cristian Mungiu

  Director

 • Adrian Titieni portait

  Adrian Titieni

  Romeo

 • Maria Dragus portait

  Maria Dragus

  Eliza

 • Lia Bugnar portrait

  Lia Bugnar

  Magda

 • Malina Manovici portrait

  Malina Manovici

  Sandra

 • Vlad Ivanov portait

  Vlad Ivanov

  Chief Inspector

 • Gelu Colceag portrait

  Gelu Colceag

  Exam Commitee President

 • Rares Andrici portrait

  Rares Andrici

  Marius

Trailers

Bacalaureat

Zin om Bacalaureat lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bacalaureat te bekijken voor je op een rijtje.

Bacalaureat downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bacalaureat downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bacalaureat. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bacalaureat er ook in SD heel goed uit.

Bacalaureat streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bacalaureat net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bacalaureat hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bacalaureat helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bacalaureat torrent

Denk je dat je om Bacalaureat te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bacalaureat trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bacalaureat de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.