Back and Forth
%
40

Back and Forth

Nu kijken

Kijk Back and Forth

Moeite met waar je nou Back and Forth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Back and Forth

Samenvatting

When their car breaks down en route to São Paulo, a father and son accept a ride from four beautiful telemarketers who are headed there on holiday.

Regisseur en acteurs

 • José Eduardo Belmonte portrait

  José Eduardo Belmonte

  Director

 • Ingrid Guimarães portait

  Ingrid Guimarães

  Amanda

 • Alice Braga portait

  Alice Braga

  Sandra

 • Fábio Assunção portait

  Fábio Assunção

  Afonso

 • Rosanne Mulholland portait

  Rosanne Mulholland

  Rosanne Mulholland

 • Caroline Abras portait

  Caroline Abras

  Cillie

 • João Assunção portrait

  João Assunção

  Benedito

 • Milhem Cortaz portait

  Milhem Cortaz

  Actor

 • Marisol Ribeiro portrait

  Marisol Ribeiro

  Ângela

Back and Forth

Wil je Back and Forth kijken? De movie van José Eduardo Belmonte uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Back and Forth op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Back and Forth met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Back and Forth downloaden

Het downloaden van Back and Forth is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Back and Forth ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Back and Forth streamen

Het streamen van Back and Forth heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Back and Forth online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Back and Forth kijkt. Ideaal!

Back and Forth torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Back and Forth. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Back and Forth trailer

Bekijk eerst even de trailer van Back and Forth voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.