Back and Forth
%
40

Back and Forth

Nu kijken

Kijk Back and Forth

Moeite met waar je nou Back and Forth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Back and Forth

Samenvatting

When their car breaks down en route to São Paulo, a father and son accept a ride from four beautiful telemarketers who are headed there on holiday.

Regisseur en acteurs

 • José Eduardo Belmonte portrait

  José Eduardo Belmonte

  Director

 • Ingrid Guimarães portait

  Ingrid Guimarães

  Amanda

 • Alice Braga portait

  Alice Braga

  Sandra

 • Fábio Assunção portait

  Fábio Assunção

  Afonso

 • Rosanne Mulholland portait

  Rosanne Mulholland

  Rosanne Mulholland

 • Caroline Abras portait

  Caroline Abras

  Cillie

 • João Assunção portrait

  João Assunção

  Benedito

 • Milhem Cortaz portait

  Milhem Cortaz

  Actor

 • Marisol Ribeiro portrait

  Marisol Ribeiro

  Ângela

Back and Forth

Back and Forth streamen

Back and Forth streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Back and Forth downloaden

Zin om Back and Forth te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Back and Forth te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Back and Forth torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Back and Forth makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Back and Forth trailer

Wil je er zeker van zijn dat Back and Forth jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.