Back and Forth
%
56

Back and Forth

Nu kijken

Kijk Back and Forth

Moeite met waar je nou Back and Forth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Back and Forth

Samenvatting

Wanneer een vader en zijn zoon onderweg naar São Paulo autopech krijgen, krijgen ze een lift van vier mooie telemarketeers die hun vakantie daar willen doorbrengen.

Regisseur en acteurs

 • José Eduardo Belmonte portait

  José Eduardo Belmonte

  Director

 • Ingrid Guimarães portait

  Ingrid Guimarães

  Amanda

 • Alice Braga portait

  Alice Braga

  Sandra

 • Fábio Assunção portait

  Fábio Assunção

  Afonso

 • Rosanne Mulholland portait

  Rosanne Mulholland

  Rosanne Mulholland

 • Caroline Abras portait

  Caroline Abras

  Cillie

 • João Assunção portait

  João Assunção

  Benedito

 • Milhem Cortaz portait

  Milhem Cortaz

  Actor

 • Marisol Ribeiro portait

  Marisol Ribeiro

  Ângela

Back and Forth

Benieuwd naar Back and Forth? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Back and Forth kunt bekijken.

Back and Forth streamen

Wil je Back and Forth streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Back and Forth gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Back and Forth downloaden

movies als Back and Forth kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Back and Forth. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Back and Forth. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Back and Forth torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Back and Forth te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Back and Forth trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Back and Forth je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!