Back and Forth
%
40

Back and Forth

Nu kijken

Kijk Back and Forth

Moeite met waar je nou Back and Forth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Back and Forth

Samenvatting

When their car breaks down en route to São Paulo, a father and son accept a ride from four beautiful telemarketers who are headed there on holiday.

Regisseur en acteurs

 • José Eduardo Belmonte portrait

  José Eduardo Belmonte

  Director

 • Ingrid Guimarães portait

  Ingrid Guimarães

  Amanda

 • Alice Braga portait

  Alice Braga

  Sandra

 • Fábio Assunção portait

  Fábio Assunção

  Afonso

 • Rosanne Mulholland portait

  Rosanne Mulholland

  Rosanne Mulholland

 • Caroline Abras portait

  Caroline Abras

  Cillie

 • João Assunção portrait

  João Assunção

  Benedito

 • Milhem Cortaz portait

  Milhem Cortaz

  Actor

 • Marisol Ribeiro portrait

  Marisol Ribeiro

  Ângela

Back and Forth

Zin om Back and Forth lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Back and Forth te bekijken voor je op een rijtje.

Back and Forth downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Back and Forth downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Back and Forth. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Back and Forth er ook in SD heel goed uit.

Back and Forth streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Back and Forth net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Back and Forth hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Back and Forth helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Back and Forth torrent

Denk je dat je om Back and Forth te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Back and Forth trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Back and Forth de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.