Back and Forth
%
40

Back and Forth

Nu kijken

Kijk Back and Forth

Moeite met waar je nou Back and Forth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Back and Forth

Samenvatting

When their car breaks down en route to São Paulo, a father and son accept a ride from four beautiful telemarketers who are headed there on holiday.

Regisseur en acteurs

 • José Eduardo Belmonte portrait

  José Eduardo Belmonte

  Director

 • Ingrid Guimarães portait

  Ingrid Guimarães

  Amanda

 • Alice Braga portait

  Alice Braga

  Sandra

 • Fábio Assunção portait

  Fábio Assunção

  Afonso

 • Rosanne Mulholland portait

  Rosanne Mulholland

  Rosanne Mulholland

 • Caroline Abras portait

  Caroline Abras

  Cillie

 • João Assunção portrait

  João Assunção

  Benedito

 • Milhem Cortaz portait

  Milhem Cortaz

  Actor

 • Marisol Ribeiro portrait

  Marisol Ribeiro

  Ângela

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Back and Forth

Wil je Back and Forth kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Back and Forth streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Back and Forth niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Back and Forth zelfs gratis bekijken.

Back and Forth downloaden

Wil je Back and Forth ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Back and Forth overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Back and Forth torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Back and Forth is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Back and Forth trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Back and Forth de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.