Back in Crime
%
65

Back in Crime

Nu kijken

Kijk Back in Crime

Moeite met waar je nou Back in Crime moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Back in Crime

Samenvatting

Inspector Richard Kemp never got around to putting the handcuffs around the Eardrum Slasher, a dangerous serial killer whose rampage began 20 years before. When Hélène, a psychologist, witnesses the Slasher’s latest crime and offers to testify, Kemp falls in love with her at first sight. In a mysterious turn of event, Kemp is suddenly transported back in time to the site of the Eardrum Slasher’s first murder, he realizes that this could provide a second chance to catch the killer...

Regisseur en acteurs

 • Germinal Alvarez portrait

  Germinal Alvarez

  Director

 • Jean-Hugues Anglade portait

  Jean-Hugues Anglade

  Richard Kemp

 • Mélanie Thierry portait

  Mélanie Thierry

  Hélène Batistelli

 • Philippe Bérodot portait

  Philippe Bérodot

  Verbeck

 • Pierre Moure portait

  Pierre Moure

  Xavier

 • Loïc Rojouan portait

  Loïc Rojouan

  Marseglia

 • Frédéric Saurel portait

  Frédéric Saurel

  Pierrot

 • Nicolas Villemagne portait

  Nicolas Villemagne

  Perce-oreille

 • Adrien Cauchetier portait

  Adrien Cauchetier

  François

 • Flor Lurienne portait

  Flor Lurienne

  Hôtesse aquarium

 • Elsa Galles portait

  Elsa Galles

  Jeanne

Back in Crime

Wil je Back in Crime kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Back in Crime streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Back in Crime niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Back in Crime zelfs gratis bekijken.

Back in Crime downloaden

Wil je Back in Crime ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Back in Crime overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Back in Crime torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Back in Crime is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Back in Crime trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Back in Crime de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.