Back in Crime
%
65

Back in Crime

Nu kijken

Kijk Back in Crime

Moeite met waar je nou Back in Crime moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Back in Crime

Samenvatting

Inspector Richard Kemp never got around to putting the handcuffs around the Eardrum Slasher, a dangerous serial killer whose rampage began 20 years before. When Hélène, a psychologist, witnesses the Slasher’s latest crime and offers to testify, Kemp falls in love with her at first sight. In a mysterious turn of event, Kemp is suddenly transported back in time to the site of the Eardrum Slasher’s first murder, he realizes that this could provide a second chance to catch the killer...

Regisseur en acteurs

 • Germinal Alvarez portrait

  Germinal Alvarez

  Director

 • Jean-Hugues Anglade portait

  Jean-Hugues Anglade

  Richard Kemp

 • Mélanie Thierry portait

  Mélanie Thierry

  Hélène Batistelli

 • Philippe Bérodot portait

  Philippe Bérodot

  Verbeck

 • Pierre Moure portait

  Pierre Moure

  Xavier

 • Loïc Rojouan portait

  Loïc Rojouan

  Marseglia

 • Frédéric Saurel portait

  Frédéric Saurel

  Pierrot

 • Nicolas Villemagne portait

  Nicolas Villemagne

  Perce-oreille

 • Adrien Cauchetier portait

  Adrien Cauchetier

  François

 • Flor Lurienne portait

  Flor Lurienne

  Hôtesse aquarium

 • Elsa Galles portait

  Elsa Galles

  Jeanne

Back in Crime

Op zoek naar Back in Crime? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Back in Crime streamen

Het streamen van movies als Back in Crime heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Back in Crime waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Back in Crime dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Back in Crime downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Back in Crime te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Back in Crime torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Back in Crime trailer

Weet je nog niet zeker of Back in Crime jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.