Back in Crime
%
65

Back in Crime

Nu kijken

Kijk Back in Crime

Moeite met waar je nou Back in Crime moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Back in Crime

Samenvatting

Inspector Richard Kemp never got around to putting the handcuffs around the Eardrum Slasher, a dangerous serial killer whose rampage began 20 years before. When Hélène, a psychologist, witnesses the Slasher’s latest crime and offers to testify, Kemp falls in love with her at first sight. In a mysterious turn of event, Kemp is suddenly transported back in time to the site of the Eardrum Slasher’s first murder, he realizes that this could provide a second chance to catch the killer...

Regisseur en acteurs

 • Germinal Alvarez portrait

  Germinal Alvarez

  Director

 • Jean-Hugues Anglade portait

  Jean-Hugues Anglade

  Richard Kemp

 • Mélanie Thierry portait

  Mélanie Thierry

  Hélène Batistelli

 • Philippe Bérodot portait

  Philippe Bérodot

  Verbeck

 • Pierre Moure portait

  Pierre Moure

  Xavier

 • Loïc Rojouan portait

  Loïc Rojouan

  Marseglia

 • Frédéric Saurel portait

  Frédéric Saurel

  Pierrot

 • Nicolas Villemagne portait

  Nicolas Villemagne

  Perce-oreille

 • Adrien Cauchetier portait

  Adrien Cauchetier

  François

 • Flor Lurienne portait

  Flor Lurienne

  Hôtesse aquarium

 • Elsa Galles portait

  Elsa Galles

  Jeanne

Back in Crime

Benieuwd naar Back in Crime? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Back in Crime kunt bekijken.

Back in Crime streamen

Wil je Back in Crime streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Back in Crime gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Back in Crime downloaden

movies als Back in Crime kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Back in Crime. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Back in Crime. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Back in Crime torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Back in Crime te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Back in Crime trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Back in Crime je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!