Back In Time
%
63

Back In Time

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Back In Time

Moeite met waar je nou Back In Time moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Back In Time

Samenvatting

Dertig jaar na 'Back to the Future' praten Michael J. Fox, Robert Zemeckis en anderen over de film die van blockbuster uitgroeide tot cultuuricoon.

Regisseur en acteurs

 • Jason Aron portrait

  Jason Aron

  director

 • Bob Gale portrait

  Bob Gale

  actor

 • Robert Zemeckis portrait

  Robert Zemeckis

  actor

 • Christopher Lloyd portrait

  Christopher Lloyd

  actor

 • Michael J. Fox portrait

  Michael J. Fox

  actor

Trailers

Back In Time

Back In Time streamen

Back In Time streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Back In Time downloaden

Zin om Back In Time te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Back In Time te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Back In Time torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Back In Time makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Back In Time trailer

Wil je er zeker van zijn dat Back In Time jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.