Back to Gaya
%
53

Back to Gaya

Nu kijken

Kijk Back to Gaya

Moeite met waar je nou Back to Gaya moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Back to Gaya

Samenvatting

Boo en Zino beleven in hun land Gaya voortdurend allerlei spannende avonturen. Wanneer de duivelse professor N. Icely de "Proto Plasma Transporteur" uitvindt, gaan ze hun allergrootste avontuur tegemoet. Het apparaat haalt hen, samen met de mooie prinses Alanta, uit hun eigen vertrouwde Gaya weg en brengt hen naar de 'echte' wereld van de mensen. Tot overmaat van ramp krijgen ze per ongeluk het gezelschap van hun eeuwige vijanden: de 'Snurks'. Beide partijen zitten elkaar flink in de haren, tot ze beseffen dat ze enkel naar Gaya kunnen terugkeren als ze de handen in mekaar slaan en samenwerken.

Regisseur en acteurs

 • Lenard Fritz Krawinkel portrait

  Lenard Fritz Krawinkel

  Director

 • Holger Tappe portrait

  Holger Tappe

  Director

 • Michael Herbig portait

  Michael Herbig

  Buu (german voice)

 • Vanessa Petruo portrait

  Vanessa Petruo

  Alanta (german voice)

 • Sebastian Höffner portrait

  Sebastian Höffner

  Zeck (german voice)

 • Torsten Münchow portrait

  Torsten Münchow

  Zino (german voice)

 • Wolfgang Völz portait

  Wolfgang Völz

  Bürgermeister (german voice)

 • Patrick Stewart portait

  Patrick Stewart

  Albert Drollinger (voice)

 • Emily Watson portait

  Emily Watson

  Alanta (voice)

 • Glenn Wrage portrait

  Glenn Wrage

  Zino (voice)

 • Alan Marriott portrait

  Alan Marriott

  Boo (voice)

 • Bob Saker portrait

  Bob Saker

  Mayor / Tramp (voice)

 • Lorelei King portait

  Lorelei King

  Female Gayan / Susi (voice)

Back to Gaya

Benieuwd naar Back to Gaya? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Back to Gaya draait.

Back to Gaya in de bioscoop

Back to Gaya draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Back to Gaya.

Back to Gaya streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Back to Gaya te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Back to Gaya een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Back to Gaya zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Back to Gaya torrent

Op zoek naar een torrent van Back to Gaya? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Back to Gaya zonder zorgen.

Back to Gaya downloaden

Als Back to Gaya binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Back to Gaya trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Back to Gaya de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.