Back to Gaya
%
53

Back to Gaya

Nu kijken

Kijk Back to Gaya

Moeite met waar je nou Back to Gaya moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Back to Gaya

Samenvatting

Boo en Zino beleven in hun land Gaya voortdurend allerlei spannende avonturen. Wanneer de duivelse professor N. Icely de "Proto Plasma Transporteur" uitvindt, gaan ze hun allergrootste avontuur tegemoet. Het apparaat haalt hen, samen met de mooie prinses Alanta, uit hun eigen vertrouwde Gaya weg en brengt hen naar de 'echte' wereld van de mensen. Tot overmaat van ramp krijgen ze per ongeluk het gezelschap van hun eeuwige vijanden: de 'Snurks'. Beide partijen zitten elkaar flink in de haren, tot ze beseffen dat ze enkel naar Gaya kunnen terugkeren als ze de handen in mekaar slaan en samenwerken.

Regisseur en acteurs

 • Lenard Fritz Krawinkel portrait

  Lenard Fritz Krawinkel

  Director

 • Holger Tappe portrait

  Holger Tappe

  Director

 • Michael Herbig portait

  Michael Herbig

  Buu (german voice)

 • Vanessa Petruo portrait

  Vanessa Petruo

  Alanta (german voice)

 • Sebastian Höffner portrait

  Sebastian Höffner

  Zeck (german voice)

 • Torsten Münchow portrait

  Torsten Münchow

  Zino (german voice)

 • Wolfgang Völz portait

  Wolfgang Völz

  Bürgermeister (german voice)

 • Patrick Stewart portait

  Patrick Stewart

  Albert Drollinger (voice)

 • Emily Watson portait

  Emily Watson

  Alanta (voice)

 • Glenn Wrage portrait

  Glenn Wrage

  Zino (voice)

 • Alan Marriott portrait

  Alan Marriott

  Boo (voice)

 • Bob Saker portrait

  Bob Saker

  Mayor / Tramp (voice)

 • Lorelei King portait

  Lorelei King

  Female Gayan / Susi (voice)

Back to Gaya

Op zoek naar Back to Gaya? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Back to Gaya streamen

Het streamen van movies als Back to Gaya heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Back to Gaya waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Back to Gaya dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Back to Gaya downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Back to Gaya te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Back to Gaya torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Back to Gaya trailer

Weet je nog niet zeker of Back to Gaya jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.