Back to Gaya
%
53

Back to Gaya

Nu kijken

Kijk Back to Gaya

Moeite met waar je nou Back to Gaya moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Back to Gaya

Samenvatting

Boo en Zino beleven in hun land Gaya voortdurend allerlei spannende avonturen. Wanneer de duivelse professor N. Icely de "Proto Plasma Transporteur" uitvindt, gaan ze hun allergrootste avontuur tegemoet. Het apparaat haalt hen, samen met de mooie prinses Alanta, uit hun eigen vertrouwde Gaya weg en brengt hen naar de 'echte' wereld van de mensen. Tot overmaat van ramp krijgen ze per ongeluk het gezelschap van hun eeuwige vijanden: de 'Snurks'. Beide partijen zitten elkaar flink in de haren, tot ze beseffen dat ze enkel naar Gaya kunnen terugkeren als ze de handen in mekaar slaan en samenwerken.

Regisseur en acteurs

 • Lenard Fritz Krawinkel portrait

  Lenard Fritz Krawinkel

  Director

 • Holger Tappe portrait

  Holger Tappe

  Director

 • Michael Herbig portait

  Michael Herbig

  Buu (german voice)

 • Vanessa Petruo portrait

  Vanessa Petruo

  Alanta (german voice)

 • Sebastian Höffner portrait

  Sebastian Höffner

  Zeck (german voice)

 • Torsten Münchow portrait

  Torsten Münchow

  Zino (german voice)

 • Wolfgang Völz portait

  Wolfgang Völz

  Bürgermeister (german voice)

 • Patrick Stewart portait

  Patrick Stewart

  Albert Drollinger (voice)

 • Emily Watson portait

  Emily Watson

  Alanta (voice)

 • Glenn Wrage portrait

  Glenn Wrage

  Zino (voice)

 • Alan Marriott portrait

  Alan Marriott

  Boo (voice)

 • Bob Saker portrait

  Bob Saker

  Mayor / Tramp (voice)

 • Lorelei King portait

  Lorelei King

  Female Gayan / Susi (voice)

Back to Gaya

Wil je Back to Gaya kijken? De movie van Lenard Fritz Krawinkel uit 2004 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Back to Gaya op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Back to Gaya met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Back to Gaya downloaden

Het downloaden van Back to Gaya is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Back to Gaya ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Back to Gaya streamen

Het streamen van Back to Gaya heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Back to Gaya online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Back to Gaya kijkt. Ideaal!

Back to Gaya torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Back to Gaya. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Back to Gaya trailer

Bekijk eerst even de trailer van Back to Gaya voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.