Back to Gaya
%
53

Back to Gaya

Nu kijken

Kijk Back to Gaya

Moeite met waar je nou Back to Gaya moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Back to Gaya

Samenvatting

Boo en Zino beleven in hun land Gaya voortdurend allerlei spannende avonturen. Wanneer de duivelse professor N. Icely de "Proto Plasma Transporteur" uitvindt, gaan ze hun allergrootste avontuur tegemoet. Het apparaat haalt hen, samen met de mooie prinses Alanta, uit hun eigen vertrouwde Gaya weg en brengt hen naar de 'echte' wereld van de mensen. Tot overmaat van ramp krijgen ze per ongeluk het gezelschap van hun eeuwige vijanden: de 'Snurks'. Beide partijen zitten elkaar flink in de haren, tot ze beseffen dat ze enkel naar Gaya kunnen terugkeren als ze de handen in mekaar slaan en samenwerken.

Regisseur en acteurs

 • Lenard Fritz Krawinkel portrait

  Lenard Fritz Krawinkel

  Director

 • Holger Tappe portrait

  Holger Tappe

  Director

 • Michael Herbig portait

  Michael Herbig

  Buu (german voice)

 • Vanessa Petruo portrait

  Vanessa Petruo

  Alanta (german voice)

 • Sebastian Höffner portrait

  Sebastian Höffner

  Zeck (german voice)

 • Torsten Münchow portrait

  Torsten Münchow

  Zino (german voice)

 • Wolfgang Völz portait

  Wolfgang Völz

  Bürgermeister (german voice)

 • Patrick Stewart portait

  Patrick Stewart

  Albert Drollinger (voice)

 • Emily Watson portait

  Emily Watson

  Alanta (voice)

 • Glenn Wrage portrait

  Glenn Wrage

  Zino (voice)

 • Alan Marriott portrait

  Alan Marriott

  Boo (voice)

 • Bob Saker portrait

  Bob Saker

  Mayor / Tramp (voice)

 • Lorelei King portait

  Lorelei King

  Female Gayan / Susi (voice)

Back to Gaya

Wil je Back to Gaya kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2004 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Back to Gaya streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Back to Gaya niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Back to Gaya zelfs gratis bekijken.

Back to Gaya downloaden

Wil je Back to Gaya ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Back to Gaya overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Back to Gaya torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Back to Gaya is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Back to Gaya trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Back to Gaya de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.