Back to Gaya
%
53

Back to Gaya

Nu kijken

Kijk Back to Gaya

Moeite met waar je nou Back to Gaya moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Back to Gaya

Samenvatting

Boo en Zino beleven in hun land Gaya voortdurend allerlei spannende avonturen. Wanneer de duivelse professor N. Icely de "Proto Plasma Transporteur" uitvindt, gaan ze hun allergrootste avontuur tegemoet. Het apparaat haalt hen, samen met de mooie prinses Alanta, uit hun eigen vertrouwde Gaya weg en brengt hen naar de 'echte' wereld van de mensen. Tot overmaat van ramp krijgen ze per ongeluk het gezelschap van hun eeuwige vijanden: de 'Snurks'. Beide partijen zitten elkaar flink in de haren, tot ze beseffen dat ze enkel naar Gaya kunnen terugkeren als ze de handen in mekaar slaan en samenwerken.

Regisseur en acteurs

 • Lenard Fritz Krawinkel portrait

  Lenard Fritz Krawinkel

  Director

 • Holger Tappe portrait

  Holger Tappe

  Director

 • Michael Herbig portait

  Michael Herbig

  Buu (german voice)

 • Vanessa Petruo portrait

  Vanessa Petruo

  Alanta (german voice)

 • Sebastian Höffner portrait

  Sebastian Höffner

  Zeck (german voice)

 • Torsten Münchow portrait

  Torsten Münchow

  Zino (german voice)

 • Wolfgang Völz portait

  Wolfgang Völz

  Bürgermeister (german voice)

 • Patrick Stewart portait

  Patrick Stewart

  Albert Drollinger (voice)

 • Emily Watson portait

  Emily Watson

  Alanta (voice)

 • Glenn Wrage portrait

  Glenn Wrage

  Zino (voice)

 • Alan Marriott portrait

  Alan Marriott

  Boo (voice)

 • Bob Saker portrait

  Bob Saker

  Mayor / Tramp (voice)

 • Lorelei King portait

  Lorelei King

  Female Gayan / Susi (voice)

Back to Gaya

Zin om Back to Gaya lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Back to Gaya te bekijken voor je op een rijtje.

Back to Gaya downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Back to Gaya downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Back to Gaya. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Back to Gaya er ook in SD heel goed uit.

Back to Gaya streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Back to Gaya net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Back to Gaya hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Back to Gaya helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Back to Gaya torrent

Denk je dat je om Back to Gaya te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Back to Gaya trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Back to Gaya de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.