Abrir puertas y ventanas
%
61

Abrir puertas y ventanas

Nu kijken

Kijk Abrir puertas y ventanas

Moeite met waar je nou Abrir puertas y ventanas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Abrir puertas y ventanas

Samenvatting

De zussen Marina (21), Sofía (20) en Violeta (19) wonen samen in het grote oude huis van hun pas overleden grootmoeder. Het huis is niet best onderhouden maar zit wel vol prachtige verhalen en herinneringen. De zussen voelen zich er al hun hele leven thuis. Maar nu missen ze iets: de aanwezigheid van de vrouw die hier hoorde. De grootmoeder die hen heeft opgevoed vanaf het moment, lang geleden, dat hun ouders bij een ongeluk om het leven kwamen. Zonder grootmoeder is het huis niet hetzelfde. De zussen weten zich geen raad. Ze lijken wel verdoofd door het verdriet. Ze zullen moeten wennen aan de gedachte dat ze elk hun eigen pad moeten kiezen − en dat het geborgen leven in het familiehuis nooit meer zal worden zoals het is geweest. Als één van hen onverwachts vertrekt, leidt dat tot spanningen tussen de twee achterblijvers.

Regisseur en acteurs

 • Milagros Mumenthaler portait

  Milagros Mumenthaler

  Director

 • María Canale portait

  María Canale

  Marina

 • Martina Juncadella portait

  Martina Juncadella

  Sophia

 • Ailín Salas portait

  Ailín Salas

  Violeta

 • Julián Tello portait

  Julián Tello

  Francísco

Abrir puertas y ventanas

Wil je Abrir puertas y ventanas kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Abrir puertas y ventanas streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Abrir puertas y ventanas niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Abrir puertas y ventanas zelfs gratis bekijken.

Abrir puertas y ventanas downloaden

Wil je Abrir puertas y ventanas ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Abrir puertas y ventanas overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Abrir puertas y ventanas torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Abrir puertas y ventanas is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Abrir puertas y ventanas trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Abrir puertas y ventanas de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.