Back to the Future Part II
%
78

Back to the Future Part II

Nu kijken

Kijk Back to the Future Part II

Moeite met waar je nou Back to the Future Part II moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Back to the Future Part II

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Hill Valley, 1985. Marty McFly en zijn vriend, de geleerde Doc Emmet Brown, zijn nog maar net bekomen van hun eerste tijdreis naar het verleden, wanneer ze al opnieuw moeten vertrekken, meer bepaald naar het jaar 2015 om Marty's toekomstige zoon uit een lastig parket te redden. Wanneer die klus geklaard is, keren ze terug naar 1985. Marty heeft in 2015 evenwel een boek gekocht met alle sportuitslagen van 1950 tot 2000. Dat boek wordt gestolen door zijn aartsvijand Biff Tannen, die er prompt mee naar de jaren '50 reist om er met het boek grof geld te verdienen bij sportweddenschappen. Marty en Doc gaan Biff achterna om te verhinderen dat Biff nog langer misbruik maakt van het boek en zijn net verworven rijkdom...

Regisseur en acteurs

 • Robert Zemeckis portrait

  Robert Zemeckis

  director

 • Charles Fleischer portrait

  Charles Fleischer

  actor

 • J.J. Cohen portrait

  J.J. Cohen

  actor

 • Billy Zane portrait

  Billy Zane

  actor

 • Casey Siemaszko portrait

  Casey Siemaszko

  actor

 • Jeffrey Weissman portrait

  Jeffrey Weissman

  actor

 • James Tolkan portrait

  James Tolkan

  actor

 • Elisabeth Shue portrait

  Elisabeth Shue

  actor

 • Thomas F. Wilson portrait

  Thomas F. Wilson

  actor

 • Lea Thompson portrait

  Lea Thompson

  actor

 • Christopher Lloyd portrait

  Christopher Lloyd

  actor

 • Michael J. Fox portrait

  Michael J. Fox

  actor

Back to the Future Part II

Back to the Future Part II streamen

Back to the Future Part II streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Back to the Future Part II downloaden

Zin om Back to the Future Part II te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Back to the Future Part II te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Back to the Future Part II torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Back to the Future Part II makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Back to the Future Part II trailer

Wil je er zeker van zijn dat Back to the Future Part II jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.