Back to the Future Part II
%
78

Back to the Future Part II

Nu kijken

Kijk Back to the Future Part II

Moeite met waar je nou Back to the Future Part II moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Back to the Future Part II

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Marty McFly is nog maar pas terug of Doc Emmet Brown verschijnt en eist dat hij en Jennifer plaatsnemen in de tijdmachine. Dit keer staat immers de toekomst van hun zoon op het spel. De jongen is tot vijftien jaar cel veroordeeld, voor een misdrijf dat hij niet gepleegd heeft. Door veel geluk en durf weet Marty de toekomst van zijn zoon positief te beïnvloeden. Maar wanneer ze terugkeren naar 1985, blijkt hun stad veranderd in een hel vol misdaad, dood en verderf. Biff heeft er alle macht in handen én is getrouwd met Marty's moeder Lorraine. Marty wil zo snel mogelijk uit deze nachtmerrie weg. Volgens Doc is dit niet zo makkelijk. In 1985 zijn er twee werkelijkheden ontstaan en zij zijn in de verkeerde beland. Er zit niets anders op dan terugkeren naar het moment dat er een splitsing in de tijd is opgetreden ...

Regisseur en acteurs

 • Robert Zemeckis portrait

  Robert Zemeckis

  director

 • Charles Fleischer portrait

  Charles Fleischer

  actor

 • J.J. Cohen portrait

  J.J. Cohen

  actor

 • Billy Zane portrait

  Billy Zane

  actor

 • Casey Siemaszko portrait

  Casey Siemaszko

  actor

 • Jeffrey Weissman portrait

  Jeffrey Weissman

  actor

 • James Tolkan portrait

  James Tolkan

  actor

 • Elisabeth Shue portrait

  Elisabeth Shue

  actor

 • Thomas F. Wilson portrait

  Thomas F. Wilson

  actor

 • Lea Thompson portrait

  Lea Thompson

  actor

 • Christopher Lloyd portrait

  Christopher Lloyd

  actor

 • Michael J. Fox portrait

  Michael J. Fox

  actor

Back to the Future Part II

Zin om Back to the Future Part II lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Back to the Future Part II te bekijken voor je op een rijtje.

Back to the Future Part II downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Back to the Future Part II downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Back to the Future Part II. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Back to the Future Part II er ook in SD heel goed uit.

Back to the Future Part II streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Back to the Future Part II net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Back to the Future Part II hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Back to the Future Part II helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Back to the Future Part II torrent

Denk je dat je om Back to the Future Part II te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Back to the Future Part II trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Back to the Future Part II de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.