Backfire!
%
25

Backfire!

Kijk Backfire!

Moeite met waar je nou Backfire! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Just as Jeremy Jackson attempts to become the first male firewoman in New York, fires begin mysteriously erupting from toilets all over the City and Fire Marshal Marc Marshall is called in to investigate. From the start, Jeremy is heckled and sexually harassed by his tough as nails female cohorts including his instructor, the hard-boiled Lt. Shithouse. Jessica Luvintryst, Jeremy's old flame and the Mayor's very personal assistant, rekindles the fire in his eyes and between his thighs. Jeremy discovers trace jet fuel at the fire sites and soon becomes hot on the trail of The Most Evil Man and his diabolical scheme. In the tradition of Naked Gun, Backfire spoofs Backdraft.

Backfire!

Wil je Backfire! kijken? De movie vanuit 1995 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Backfire! op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Backfire! met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Backfire! downloaden

Het downloaden van Backfire! is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Backfire! ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Backfire! streamen

Het streamen van Backfire! heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Backfire! online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Backfire! kijkt. Ideaal!

Backfire! torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Backfire!. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Backfire! trailer

Bekijk eerst even de trailer van Backfire! voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.