Backstage
%
59

Backstage

Kijk Backstage

Moeite met waar je nou Backstage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An adolescent groupie zeroes in on her Blondie-like idol after the singer chances to cross her orbit on a publicity tour. Gradually their lives intertwine as, with near-operatic intensity, the film delves into the emotional dependency on both sides of celebrity culture.

Regisseur en acteurs

 • Emmanuelle Bercot portait

  Emmanuelle Bercot

  Director

 • Emmanuelle Seigner portait

  Emmanuelle Seigner

  Lauren Marks

 • Isild Le Besco portait

  Isild Le Besco

  Lucie

 • Samuel Benchetrit portait

  Samuel Benchetrit

  Daniel

 • Noémie Lvovsky portait

  Noémie Lvovsky

  Juliette

Backstage

Wil je Backstage kijken? De movie van Emmanuelle Bercot uit 2005 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Backstage op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Backstage met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Backstage downloaden

Het downloaden van Backstage is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Backstage ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Backstage streamen

Het streamen van Backstage heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Backstage online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Backstage kijkt. Ideaal!

Backstage torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Backstage. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Backstage trailer

Bekijk eerst even de trailer van Backstage voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.