Backyard Wedding
%
59

Backyard Wedding

Kijk Backyard Wedding

Moeite met waar je nou Backyard Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The film centers on Kim Tyler, who is set to have the wedding of her dreams in her parents' backyard, but her ex-husband and first love, whose parents happen to live next door, keeps popping up.

Regisseur en acteurs

 • Bradford May portait

  Bradford May

  Director

 • Alicia Witt portait

  Alicia Witt

  Kim Tyler

 • Teddy Sears portait

  Teddy Sears

  Evan Slauson

 • Markie Post portait

  Markie Post

  Aunt Addie

 • Frances Fisher portait

  Frances Fisher

  Eleanor Tyler

 • Ryan Bittle portait

  Ryan Bittle

  Jeffrey Blake

 • Harry S. Murphy portait

  Harry S. Murphy

  Jack Tyler

 • Diana Scarwid portait

  Diana Scarwid

  Susan Slauson

 • Robert Curtis Brown portait

  Robert Curtis Brown

  Henry Slauson

Backyard Wedding

Zin om Backyard Wedding lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Backyard Wedding te bekijken voor je op een rijtje.

Backyard Wedding downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Backyard Wedding downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Backyard Wedding. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Backyard Wedding er ook in SD heel goed uit.

Backyard Wedding streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Backyard Wedding net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Backyard Wedding hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Backyard Wedding helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Backyard Wedding torrent

Denk je dat je om Backyard Wedding te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Backyard Wedding trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Backyard Wedding de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.