Backyard Wedding
%
60

Backyard Wedding

Kijk Backyard Wedding

Moeite met waar je nou Backyard Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The film centers on Kim Tyler, who is set to have the wedding of her dreams in her parents' backyard, but her ex-husband and first love, whose parents happen to live next door, keeps popping up.

Regisseur en acteurs

 • Bradford May portrait

  Bradford May

  Director

 • Alicia Witt portait

  Alicia Witt

  Kim Tyler

 • Teddy Sears portait

  Teddy Sears

  Evan Slauson

 • Markie Post portait

  Markie Post

  Aunt Addie

 • Frances Fisher portait

  Frances Fisher

  Eleanor Tyler

 • Ryan Bittle portait

  Ryan Bittle

  Jeffrey Blake

 • Harry S. Murphy portait

  Harry S. Murphy

  Jack Tyler

 • Diana Scarwid portait

  Diana Scarwid

  Susan Slauson

 • Robert Curtis Brown portait

  Robert Curtis Brown

  Henry Slauson

Backyard Wedding

Veel gehoord over Backyard Wedding en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Backyard Wedding heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Backyard Wedding streamen

Wil je Backyard Wedding, de movie met Alicia Witt, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Backyard Wedding zelfs gratis kijken.

Backyard Wedding downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Backyard Wedding ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Backyard Wedding er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Backyard Wedding torrent

Op zoek naar een torrent van Backyard Wedding? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Backyard Wedding te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Backyard Wedding trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Backyard Wedding. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.