Bad Ass
%
55

Bad Ass

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Ass

Moeite met waar je nou Bad Ass moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Ass

Samenvatting

Decorated vietnam hero Frank Vega returns home only to get shunned by society leaving him without a job or his high school sweetheart. It's not until an incident on a commuter bus makes him a local hero where he's suddenly celebrated once again. But his good fortune suddenly turns for the worse when his best friend Klondike is murdered and the police aren't doing anything about it.

Regisseur en acteurs

 • Craig Moss portrait

  Craig Moss

  director

 • Andy Davoli portrait

  Andy Davoli

  actor

 • Tonita Castro portrait

  Tonita Castro

  actor

 • Winter Ave Zoli portrait

  Winter Ave Zoli

  actor

 • Richard Riehle portrait

  Richard Riehle

  actor

 • Harrison Page portrait

  Harrison Page

  actor

 • John Duffy portrait

  John Duffy

  actor

 • Joyful Drake portrait

  Joyful Drake

  actor

 • Patrick Fabian portrait

  Patrick Fabian

  actor

 • Charles S. Dutton portrait

  Charles S. Dutton

  actor

 • Danny Trejo portrait

  Danny Trejo

  actor

Trailers

Bad Ass

Veel gehoord over Bad Ass en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bad Ass heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bad Ass streamen

Wil je Bad Ass, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bad Ass zelfs gratis kijken.

Bad Ass downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bad Ass ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bad Ass er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bad Ass torrent

Op zoek naar een torrent van Bad Ass? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bad Ass te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bad Ass trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bad Ass. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.