Bad Ass
%
55

Bad Ass

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Ass

Moeite met waar je nou Bad Ass moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Ass

Samenvatting

Decorated vietnam hero Frank Vega returns home only to get shunned by society leaving him without a job or his high school sweetheart. It's not until an incident on a commuter bus makes him a local hero where he's suddenly celebrated once again. But his good fortune suddenly turns for the worse when his best friend Klondike is murdered and the police aren't doing anything about it.

Regisseur en acteurs

 • Craig Moss portrait

  Craig Moss

  director

 • Andy Davoli portrait

  Andy Davoli

  actor

 • Tonita Castro portrait

  Tonita Castro

  actor

 • Winter Ave Zoli portrait

  Winter Ave Zoli

  actor

 • Richard Riehle portrait

  Richard Riehle

  actor

 • Harrison Page portrait

  Harrison Page

  actor

 • John Duffy portrait

  John Duffy

  actor

 • Joyful Drake portrait

  Joyful Drake

  actor

 • Patrick Fabian portrait

  Patrick Fabian

  actor

 • Charles S. Dutton portrait

  Charles S. Dutton

  actor

 • Danny Trejo portrait

  Danny Trejo

  actor

Trailers

Bad Ass

Wil je Bad Ass kijken? De movie vanuit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bad Ass op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bad Ass met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bad Ass downloaden

Het downloaden van Bad Ass is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bad Ass ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bad Ass streamen

Het streamen van Bad Ass heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bad Ass online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bad Ass kijkt. Ideaal!

Bad Ass torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bad Ass. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bad Ass trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bad Ass voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.