Bad Ass
%
55

Bad Ass

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Ass

Moeite met waar je nou Bad Ass moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Ass

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Bad Ass draait?

Samenvatting

Decorated vietnam hero Frank Vega returns home only to get shunned by society leaving him without a job or his high school sweetheart. It's not until an incident on a commuter bus makes him a local hero where he's suddenly celebrated once again. But his good fortune suddenly turns for the worse when his best friend Klondike is murdered and the police aren't doing anything about it.

Regisseur en acteurs

 • Craig Moss portrait

  Craig Moss

  director

 • Andy Davoli portrait

  Andy Davoli

  actor

 • Tonita Castro portrait

  Tonita Castro

  actor

 • Winter Ave Zoli portrait

  Winter Ave Zoli

  actor

 • Richard Riehle portrait

  Richard Riehle

  actor

 • Harrison Page portrait

  Harrison Page

  actor

 • John Duffy portrait

  John Duffy

  actor

 • Joyful Drake portrait

  Joyful Drake

  actor

 • Patrick Fabian portrait

  Patrick Fabian

  actor

 • Charles S. Dutton portrait

  Charles S. Dutton

  actor

 • Danny Trejo portrait

  Danny Trejo

  actor

Trailers

Bad Ass

Benieuwd naar Bad Ass? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Bad Ass draait.

Bad Ass in de bioscoop

Bad Ass draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Bad Ass.

Bad Ass streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Bad Ass te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Bad Ass een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Bad Ass zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Bad Ass torrent

Op zoek naar een torrent van Bad Ass? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Bad Ass zonder zorgen.

Bad Ass downloaden

Als Bad Ass binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Bad Ass trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Bad Ass de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.