Bad Ass
%
55

Bad Ass

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Ass

Moeite met waar je nou Bad Ass moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Ass

Samenvatting

Decorated vietnam hero Frank Vega returns home only to get shunned by society leaving him without a job or his high school sweetheart. It's not until an incident on a commuter bus makes him a local hero where he's suddenly celebrated once again. But his good fortune suddenly turns for the worse when his best friend Klondike is murdered and the police aren't doing anything about it.

Regisseur en acteurs

 • Craig Moss portrait

  Craig Moss

  director

 • Andy Davoli portrait

  Andy Davoli

  actor

 • Tonita Castro portrait

  Tonita Castro

  actor

 • Winter Ave Zoli portrait

  Winter Ave Zoli

  actor

 • Richard Riehle portrait

  Richard Riehle

  actor

 • Harrison Page portrait

  Harrison Page

  actor

 • John Duffy portrait

  John Duffy

  actor

 • Joyful Drake portrait

  Joyful Drake

  actor

 • Patrick Fabian portrait

  Patrick Fabian

  actor

 • Charles S. Dutton portrait

  Charles S. Dutton

  actor

 • Danny Trejo portrait

  Danny Trejo

  actor

Trailers

Bad Ass

Wil je Bad Ass kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bad Ass streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bad Ass niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bad Ass zelfs gratis bekijken.

Bad Ass downloaden

Wil je Bad Ass ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bad Ass overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bad Ass torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bad Ass is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bad Ass trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Bad Ass de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.