Bad Banks
%
80

Bad Banks

Nu kijken

Kijk Bad Banks

Moeite met waar je nou Bad Banks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Banks

Samenvatting

Nadat Jana Liekam ontslagen is bij een investeringsbank, krijgt ze de kans zich te bewijzen bij een concurrent. Daarvoor moet ze wel verhuizen en haar vriend Noah en zijn dochtertje Flo achterlaten.

Regisseur en acteurs

 • Christian Schwochow portrait

  Christian Schwochow

  Director

 • Désirée Nosbusch portait

  Désirée Nosbusch

  Christelle Leblanc

 • Jörg Schüttauf portait

  Jörg Schüttauf

  Peter Schultheiß

 • Paula Beer portait

  Paula Beer

  Jana Liekam

 • Barry Atsma portait

  Barry Atsma

  Gabriel Fenger

 • Mai Duong Kieu portrait

  Mai Duong Kieu

  Thao Hoang

 • Albrecht Schuch portait

  Albrecht Schuch

  Adam Pohl

 • Tobias Moretti portait

  Tobias Moretti

  Quirin Sydow

 • Johanna Polley portrait

  Johanna Polley

  Maxi Sydow

 • Jean-Marc Barr portait

  Jean-Marc Barr

  Robert Khano

 • Marc Limpach portrait

  Marc Limpach

  Luc Jacoby

Bad Banks

Benieuwd naar Bad Banks? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bad Banks kunt bekijken.

Bad Banks streamen

Wil je Bad Banks streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bad Banks gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bad Banks downloaden

movies als Bad Banks kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bad Banks. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bad Banks. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bad Banks torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bad Banks te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bad Banks trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bad Banks je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!