Bad Banks
%
80

Bad Banks

Nu kijken

Kijk Bad Banks

Moeite met waar je nou Bad Banks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Banks

Samenvatting

Nadat Jana Liekam ontslagen is bij een investeringsbank, krijgt ze de kans zich te bewijzen bij een concurrent. Daarvoor moet ze wel verhuizen en haar vriend Noah en zijn dochtertje Flo achterlaten.

Regisseur en acteurs

 • Christian Schwochow portrait

  Christian Schwochow

  Director

 • Désirée Nosbusch portait

  Désirée Nosbusch

  Christelle Leblanc

 • Jörg Schüttauf portait

  Jörg Schüttauf

  Peter Schultheiß

 • Paula Beer portait

  Paula Beer

  Jana Liekam

 • Barry Atsma portait

  Barry Atsma

  Gabriel Fenger

 • Mai Duong Kieu portrait

  Mai Duong Kieu

  Thao Hoang

 • Albrecht Schuch portait

  Albrecht Schuch

  Adam Pohl

 • Tobias Moretti portait

  Tobias Moretti

  Quirin Sydow

 • Johanna Polley portrait

  Johanna Polley

  Maxi Sydow

 • Jean-Marc Barr portait

  Jean-Marc Barr

  Robert Khano

 • Marc Limpach portrait

  Marc Limpach

  Luc Jacoby

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Bad Banks

Zin om Bad Banks lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De misdaad movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bad Banks te bekijken voor je op een rijtje.

Bad Banks downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bad Banks downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bad Banks. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bad Banks er ook in SD heel goed uit.

Bad Banks streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bad Banks net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bad Banks hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bad Banks helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bad Banks torrent

Denk je dat je om Bad Banks te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bad Banks trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bad Banks de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.