Bad Banks
%
80

Bad Banks

Nu kijken

Kijk Bad Banks

Moeite met waar je nou Bad Banks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Banks

Samenvatting

Nadat Jana Liekam ontslagen is bij een investeringsbank, krijgt ze de kans zich te bewijzen bij een concurrent. Daarvoor moet ze wel verhuizen en haar vriend Noah en zijn dochtertje Flo achterlaten.

Regisseur en acteurs

 • Christian Schwochow portrait

  Christian Schwochow

  Director

 • Désirée Nosbusch portait

  Désirée Nosbusch

  Christelle Leblanc

 • Jörg Schüttauf portait

  Jörg Schüttauf

  Peter Schultheiß

 • Paula Beer portait

  Paula Beer

  Jana Liekam

 • Barry Atsma portait

  Barry Atsma

  Gabriel Fenger

 • Mai Duong Kieu portrait

  Mai Duong Kieu

  Thao Hoang

 • Albrecht Schuch portait

  Albrecht Schuch

  Adam Pohl

 • Tobias Moretti portait

  Tobias Moretti

  Quirin Sydow

 • Johanna Polley portrait

  Johanna Polley

  Maxi Sydow

 • Jean-Marc Barr portait

  Jean-Marc Barr

  Robert Khano

 • Marc Limpach portrait

  Marc Limpach

  Luc Jacoby

Bad Banks

Veel gehoord over Bad Banks en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bad Banks heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bad Banks streamen

Wil je Bad Banks, de movie met Désirée Nosbusch, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bad Banks zelfs gratis kijken.

Bad Banks downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bad Banks ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bad Banks er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bad Banks torrent

Op zoek naar een torrent van Bad Banks? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bad Banks te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bad Banks trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bad Banks. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.