Bad Banks
%
80

Bad Banks

Kijk Bad Banks

Moeite met waar je nou Bad Banks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Nadat Jana Liekam ontslagen is bij een investeringsbank, krijgt ze de kans zich te bewijzen bij een concurrent. Daarvoor moet ze wel verhuizen en haar vriend Noah en zijn dochtertje Flo achterlaten.

Regisseur en acteurs

 • Christian Schwochow portrait

  Christian Schwochow

  Director

 • Désirée Nosbusch portait

  Désirée Nosbusch

  Christelle Leblanc

 • Jörg Schüttauf portait

  Jörg Schüttauf

  Peter Schultheiß

 • Paula Beer portait

  Paula Beer

  Jana Liekam

 • Barry Atsma portait

  Barry Atsma

  Gabriel Fenger

 • Mai Duong Kieu portrait

  Mai Duong Kieu

  Thao Hoang

 • Albrecht Schuch portait

  Albrecht Schuch

  Adam Pohl

 • Tobias Moretti portait

  Tobias Moretti

  Quirin Sydow

 • Johanna Polley portrait

  Johanna Polley

  Maxi Sydow

 • Jean-Marc Barr portait

  Jean-Marc Barr

  Robert Khano

 • Marc Limpach portrait

  Marc Limpach

  Luc Jacoby

Bad Banks

Wil je Bad Banks kijken? De movie van Christian Schwochow uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bad Banks op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bad Banks met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bad Banks downloaden

Het downloaden van Bad Banks is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bad Banks ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bad Banks streamen

Het streamen van Bad Banks heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bad Banks online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bad Banks kijkt. Ideaal!

Bad Banks torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bad Banks. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bad Banks trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bad Banks voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.