Bad Blood
%
75

Bad Blood

Nu kijken

Kijk Bad Blood

Moeite met waar je nou Bad Blood moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Blood

Samenvatting

A dramatization of the life and death of Montreal mob boss Vito Rizzuto.

Regisseur en acteurs

 • Alain Desrochers portrait

  Alain Desrochers

  Director

 • Anthony LaPaglia portait

  Anthony LaPaglia

  Victor 'Vito' Rizzuto

 • Kim Coates portait

  Kim Coates

  Declan Gardiner

 • Paul Sorvino portait

  Paul Sorvino

  Nico Rizzuto Sr

 • Enrico Colantoni portait

  Enrico Colantoni

  Bruno Bonsignori

 • Brett Donahue portait

  Brett Donahue

  Nico Rizzuto Jr.

 • Maxim Roy portait

  Maxim Roy

  Michelle

Bad Blood

Wil je Bad Blood kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bad Blood streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bad Blood niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bad Blood zelfs gratis bekijken.

Bad Blood downloaden

Wil je Bad Blood ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bad Blood overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bad Blood torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bad Blood is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bad Blood trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Bad Blood de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.