Bad Blood
%
75

Bad Blood

Nu kijken

Kijk Bad Blood

Moeite met waar je nou Bad Blood moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Blood

Samenvatting

A dramatization of the life and death of Montreal mob boss Vito Rizzuto.

Regisseur en acteurs

 • Alain Desrochers portait

  Alain Desrochers

  Director

 • Anthony LaPaglia portait

  Anthony LaPaglia

  Victor 'Vito' Rizzuto

 • Kim Coates portait

  Kim Coates

  Declan Gardiner

 • Paul Sorvino portait

  Paul Sorvino

  Nico Rizzuto Sr

 • Enrico Colantoni portait

  Enrico Colantoni

  Bruno Bonsignori

 • Brett Donahue portait

  Brett Donahue

  Nico Rizzuto Jr.

 • Maxim Roy portait

  Maxim Roy

  Michelle

Bad Blood

Benieuwd naar Bad Blood? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bad Blood kunt bekijken.

Bad Blood streamen

Wil je Bad Blood streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bad Blood gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bad Blood downloaden

movies als Bad Blood kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bad Blood. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bad Blood. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bad Blood torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bad Blood te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bad Blood trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bad Blood je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!