Bad Blood
%
75

Bad Blood

Nu kijken

Kijk Bad Blood

Moeite met waar je nou Bad Blood moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Blood

Samenvatting

A dramatization of the life and death of Montreal mob boss Vito Rizzuto.

Regisseur en acteurs

 • Alain Desrochers portrait

  Alain Desrochers

  Director

 • Anthony LaPaglia portait

  Anthony LaPaglia

  Victor 'Vito' Rizzuto

 • Kim Coates portait

  Kim Coates

  Declan Gardiner

 • Paul Sorvino portait

  Paul Sorvino

  Nico Rizzuto Sr

 • Enrico Colantoni portait

  Enrico Colantoni

  Bruno Bonsignori

 • Brett Donahue portait

  Brett Donahue

  Nico Rizzuto Jr.

 • Maxim Roy portait

  Maxim Roy

  Michelle

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Bad Blood

Wil je Bad Blood kijken? De movie van Alain Desrochers uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bad Blood op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bad Blood met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bad Blood downloaden

Het downloaden van Bad Blood is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bad Blood ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bad Blood streamen

Het streamen van Bad Blood heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bad Blood online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bad Blood kijkt. Ideaal!

Bad Blood torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bad Blood. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bad Blood trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bad Blood voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.