Bad Boys
%
68

Bad Boys

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Boys

Moeite met waar je nou Bad Boys moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Boys

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Verstokte vrijgezel Mike Lowrey en familieman Marcus Burnett maken deel uit van de narcotica-brigadein Miami. Wanneer er een lading in beslag genomen drugs ter waarde van 100 miljoen dollar uit hun politiebureau wordt gestolen, krijgen ze 72 uur de tijd om die te recupereren. Om de enige getuige van de diefstal aan de praat te krijgen, moeten ze noodgedwongen van identiteit wisselen ...

Regisseur en acteurs

 • Michael Bay portrait

  Michael Bay

  director

 • Marg Helgenberger portrait

  Marg Helgenberger

  actor

 • John Salley portrait

  John Salley

  actor

 • Julio Oscar Mechoso portrait

  Julio Oscar Mechoso

  actor

 • Nestor Serrano portrait

  Nestor Serrano

  actor

 • Michael Imperioli portrait

  Michael Imperioli

  actor

 • Emmanuel Xuereb portrait

  Emmanuel Xuereb

  actor

 • Joe Pantoliano portrait

  Joe Pantoliano

  actor

 • Theresa Randle portrait

  Theresa Randle

  actor

 • Tchéky Karyo portrait

  Tchéky Karyo

  actor

 • Téa Leoni portrait

  Téa Leoni

  actor

 • Will Smith portrait

  Will Smith

  actor

 • Martin Lawrence portrait

  Martin Lawrence

  actor

Trailers

Bad Boys

Zin om Bad Boys lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bad Boys te bekijken voor je op een rijtje.

Bad Boys downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bad Boys downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bad Boys. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bad Boys er ook in SD heel goed uit.

Bad Boys streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bad Boys net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bad Boys hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bad Boys helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bad Boys torrent

Denk je dat je om Bad Boys te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bad Boys trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bad Boys de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.