Bad Boys
%
72

Bad Boys

Nu kijken

Kijk Bad Boys

Moeite met waar je nou Bad Boys moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Boys

Samenvatting

Chicago crime kid Mick O'Brien has been sent to a juvenile prison for vehicular manslaughter. Most unfortunately, the person he kills is the kid brother of his nemesis Paco Moreno, who vows revenge by raping Mick's girlfriend. Paco is caught and sent to the same prison where he re-works his revenge plan, and Mick has no choice but to defend himself.

Bad Boys

Bad Boys streamen

Bad Boys streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bad Boys downloaden

Zin om Bad Boys te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bad Boys te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bad Boys torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bad Boys makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bad Boys trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bad Boys jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.