Bad Family
%
64

Bad Family

Kijk Bad Family

Moeite met waar je nou Bad Family moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bad Family (Finnish: Paha perhe) is a 2010 Finnish drama/black comedy film written and directed by Aleksi Salmenperä and produced by Aki Kaurismäki. The film tells the story of an overly protective and controlling father who suspects incest is taking place between his own son and daughter. These growing suspicions and concerns cause the father to become delusional and unrelenting in his quest to end the love affair between his children. Distributed domestically by Sandrew Metronome, Bad Family was theatrically released in Finland on January 29, 2010. From February 14 to February 21, 2010, it was screened at the 60th Berlin International Film Festival

Bad Family

Wil je Bad Family kijken? De movie vanuit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bad Family op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bad Family met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bad Family downloaden

Het downloaden van Bad Family is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bad Family ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bad Family streamen

Het streamen van Bad Family heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bad Family online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bad Family kijkt. Ideaal!

Bad Family torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bad Family. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bad Family trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bad Family voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.