Bad Influence
%
62

Bad Influence

Nu kijken

Kijk Bad Influence

Moeite met waar je nou Bad Influence moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Influence

Samenvatting

Michael, a wimpy young executive, is about to get pulverized by a jealous boyfriend in a bar when a handsome, mysterious stranger steps in--and then disappears. Later that night, while jogging, Michael runs into the stranger on a pier. He introduces himself as Alex, and the two go out to an under- ground club. Alex wheedles his way into Michael's life and turns it upside down...

Bad Influence

Benieuwd naar Bad Influence? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Bad Influence draait.

Bad Influence in de bioscoop

Bad Influence draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Bad Influence.

Bad Influence streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Bad Influence te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Bad Influence een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Bad Influence zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Bad Influence torrent

Op zoek naar een torrent van Bad Influence? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Bad Influence zonder zorgen.

Bad Influence downloaden

Als Bad Influence binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Bad Influence trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Bad Influence de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.