Bad Johnson
%
45

Bad Johnson

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Johnson

Moeite met waar je nou Bad Johnson moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Johnson

Samenvatting

Rich is een charismatische rokkenjager die weigert om de verantwoordelijkheid te nemen voor zijn onvermogen om een duurzame relatie te onderhouden. Na zijn voortdurende ontrouw wenst hij dat hij afscheid kon nemen van zijn penis. De volgende ochtend blijkt zijn wens werkelijkheid geworden en heeft zijn penis een menselijke vorm aangenomen.

Regisseur en acteurs

 • Huck Botko portrait

  Huck Botko

  director

 • Danny Rhodes portrait

  Danny Rhodes

  actor

 • Megan Kohl portrait

  Megan Kohl

  actor

 • Kiley Moore portrait

  Kiley Moore

  actor

 • Kevin Miller portrait

  Kevin Miller

  actor

 • Katherine Cunningham-Eves portrait

  Katherine Cunningham-Eves

  actor

 • Jamie Chung portrait

  Jamie Chung

  actor

 • Nick Thune portrait

  Nick Thune

  actor

 • Cam Gigandet portrait

  Cam Gigandet

  actor

Trailers

Bad Johnson

Zin om Bad Johnson lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De fantasy movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bad Johnson te bekijken voor je op een rijtje.

Bad Johnson downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bad Johnson downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bad Johnson. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bad Johnson er ook in SD heel goed uit.

Bad Johnson streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bad Johnson net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bad Johnson hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bad Johnson helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bad Johnson torrent

Denk je dat je om Bad Johnson te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bad Johnson trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bad Johnson de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.