Bad Johnson
%
45

Bad Johnson

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Johnson

Moeite met waar je nou Bad Johnson moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Johnson

Samenvatting

Rich is een charismatische rokkenjager die weigert om de verantwoordelijkheid te nemen voor zijn onvermogen om een duurzame relatie te onderhouden. Na zijn voortdurende ontrouw wenst hij dat hij afscheid kon nemen van zijn penis. De volgende ochtend blijkt zijn wens werkelijkheid geworden en heeft zijn penis een menselijke vorm aangenomen.

Regisseur en acteurs

 • Huck Botko portrait

  Huck Botko

  director

 • Danny Rhodes portrait

  Danny Rhodes

  actor

 • Megan Kohl portrait

  Megan Kohl

  actor

 • Kiley Moore portrait

  Kiley Moore

  actor

 • Kevin Miller portrait

  Kevin Miller

  actor

 • Katherine Cunningham-Eves portrait

  Katherine Cunningham-Eves

  actor

 • Jamie Chung portrait

  Jamie Chung

  actor

 • Nick Thune portrait

  Nick Thune

  actor

 • Cam Gigandet portrait

  Cam Gigandet

  actor

Trailers

Bad Johnson

Benieuwd naar Bad Johnson? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bad Johnson kunt bekijken.

Bad Johnson streamen

Wil je Bad Johnson streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bad Johnson gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bad Johnson downloaden

movies als Bad Johnson kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bad Johnson. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bad Johnson. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bad Johnson torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bad Johnson te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bad Johnson trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bad Johnson je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!