Bad Johnson
%
45

Bad Johnson

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Johnson

Moeite met waar je nou Bad Johnson moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Johnson

Samenvatting

Rich is een charismatische rokkenjager die weigert om de verantwoordelijkheid te nemen voor zijn onvermogen om een duurzame relatie te onderhouden. Na zijn voortdurende ontrouw wenst hij dat hij afscheid kon nemen van zijn penis. De volgende ochtend blijkt zijn wens werkelijkheid geworden en heeft zijn penis een menselijke vorm aangenomen.

Regisseur en acteurs

 • Huck Botko portrait

  Huck Botko

  director

 • Danny Rhodes portrait

  Danny Rhodes

  actor

 • Megan Kohl portrait

  Megan Kohl

  actor

 • Kiley Moore portrait

  Kiley Moore

  actor

 • Kevin Miller portrait

  Kevin Miller

  actor

 • Katherine Cunningham-Eves portrait

  Katherine Cunningham-Eves

  actor

 • Jamie Chung portrait

  Jamie Chung

  actor

 • Nick Thune portrait

  Nick Thune

  actor

 • Cam Gigandet portrait

  Cam Gigandet

  actor

Trailers

Bad Johnson

Veel gehoord over Bad Johnson en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bad Johnson heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bad Johnson streamen

Wil je Bad Johnson, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bad Johnson zelfs gratis kijken.

Bad Johnson downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bad Johnson ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bad Johnson er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bad Johnson torrent

Op zoek naar een torrent van Bad Johnson? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bad Johnson te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bad Johnson trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bad Johnson. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.