Bad Johnson
%
45

Bad Johnson

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Johnson

Moeite met waar je nou Bad Johnson moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Johnson

Samenvatting

Rich is een charismatische rokkenjager die weigert om de verantwoordelijkheid te nemen voor zijn onvermogen om een duurzame relatie te onderhouden. Na zijn voortdurende ontrouw wenst hij dat hij afscheid kon nemen van zijn penis. De volgende ochtend blijkt zijn wens werkelijkheid geworden en heeft zijn penis een menselijke vorm aangenomen.

Regisseur en acteurs

 • Huck Botko portrait

  Huck Botko

  director

 • Danny Rhodes portrait

  Danny Rhodes

  actor

 • Megan Kohl portrait

  Megan Kohl

  actor

 • Kiley Moore portrait

  Kiley Moore

  actor

 • Kevin Miller portrait

  Kevin Miller

  actor

 • Katherine Cunningham-Eves portrait

  Katherine Cunningham-Eves

  actor

 • Jamie Chung portrait

  Jamie Chung

  actor

 • Nick Thune portrait

  Nick Thune

  actor

 • Cam Gigandet portrait

  Cam Gigandet

  actor

Trailers

Bad Johnson

Op zoek naar Bad Johnson? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Bad Johnson streamen

Het streamen van movies als Bad Johnson heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Bad Johnson waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Bad Johnson dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Bad Johnson downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Bad Johnson te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Bad Johnson torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Bad Johnson trailer

Weet je nog niet zeker of Bad Johnson jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.