Bad Johnson
%
45

Bad Johnson

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Johnson

Moeite met waar je nou Bad Johnson moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Johnson

Samenvatting

Rich is een charismatische rokkenjager die weigert om de verantwoordelijkheid te nemen voor zijn onvermogen om een duurzame relatie te onderhouden. Na zijn voortdurende ontrouw wenst hij dat hij afscheid kon nemen van zijn penis. De volgende ochtend blijkt zijn wens werkelijkheid geworden en heeft zijn penis een menselijke vorm aangenomen.

Regisseur en acteurs

 • Huck Botko portrait

  Huck Botko

  director

 • Danny Rhodes portrait

  Danny Rhodes

  actor

 • Megan Kohl portrait

  Megan Kohl

  actor

 • Kiley Moore portrait

  Kiley Moore

  actor

 • Kevin Miller portrait

  Kevin Miller

  actor

 • Katherine Cunningham-Eves portrait

  Katherine Cunningham-Eves

  actor

 • Jamie Chung portrait

  Jamie Chung

  actor

 • Nick Thune portrait

  Nick Thune

  actor

 • Cam Gigandet portrait

  Cam Gigandet

  actor

Trailers

Bad Johnson

Wil je Bad Johnson kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bad Johnson streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bad Johnson niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bad Johnson zelfs gratis bekijken.

Bad Johnson downloaden

Wil je Bad Johnson ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bad Johnson overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bad Johnson torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bad Johnson is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bad Johnson trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Bad Johnson de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.